2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 4195 بازدید | 65 پست
من اصفهانم شما کدوم شهرید 

من دکترم دکتر حسین زرین هست عالیه استاد دختر عمم بود معرفیم کرد اون فهمید مریضیمو اول دوتا دکتر رفتم نفهمیدن دارو اشتباه داد ویزیتش الان ۱٠٠تومنه اما درمانت میکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شماهم از اجتماع یا مثلا عروسی و بیرون و اینا میترسیدی ؟

اره کلا تو خیابون تو شلوغی تو ازدحام میترسیدم از تنهابودنم میترسیدیم شوهرم میرفت کار ازترس اینکه حالم بد شه تنهای بدنم بی حس میشد تپش قلب

اره کلا تو خیابون تو شلوغی تو ازدحام میترسیدم از تنهابودنم میترسیدیم شوهرم میرفت کار ازترس اینکه حال ...

من کلاس میرم وقتی قراره ازم سوال کنه خیلی استرس میگیرم هی میگم الان غش میکنم اصلا تمرکزم از بین میره

همش همینه بیخیال باش نفس عمیق بکش

سیتی سنتر رفتم همین اصفهان خیلی حالم بد شد واقعا حس میکردم دارم بیهوش میشم و غش میکنم تا زدم بیرون خوب شدم . ببخشید عزیزم خستت کردم .ان شاالله همیشه سالم باشید 

سیتی سنتر رفتم همین اصفهان خیلی حالم بد شد واقعا حس میکردم دارم بیهوش میشم و غش میکنم تا زدم بیرون خ ...

پانیک بیشترش تلقینه نیاز به خود درمانی داره باید خودتم بخودت کمک کنی شل نگیری خودتو من چند بار انقد تحت فشار عصبی بودم بعدش حس کردم میخوام اونجور بشم خودم خودمو میزنم به بیخیالی گفس عمیق میکشم میخوابم فیلم میبینم سعی میکنم حواس خودمو پرت کنم بگم خوبم

اصلا من شک دارم این حالتم پانیک باشه اخه اصلا تپش قلب و تنگی نفس ندارم فقط حس غش دارم 

خب ادما فرق دارن من حس میکردم توسرم یخ کرده فشارم افتاده میخوا م غش کنم بعد از ترس تپش قلب میگرفتم میگفتم میپیرم

قربونت انشالله سریعتر حالت خوب شه  فقط موقع حمله اصلا نترس چون کسی نمرده دور از جون وقرار نیست ...

عزیزم من ۱۷ سالمه دچار حمله پانیک شدم الان کامنت شمارو دیدم

من خیلی وقته علائم شمارو داشتم الان اسم این بیماری رو فهمیدم

گلم الان تبدیل به فوبیا شده برام که الان حالم بد میشه و ساعت ۳_۴ شب میرم اورژانس

منم مثل شما توی ۱۷ سالگی تپش قلبم ۱۶۰ رو رد کرده بود دمای بدنم خیلی خیلی افت کرده بود

تنگی نفس زیادی داشتم صورتم و لبام عین گچ شده بود

بدنم احساس سرما میکرد و از شدت سرما میلرزیدم

دستام عرق کرده بود و پاهام سست شده بود

چشام سیاهی میرف

و تقریبا ۳ ماه هر شب دچار این مشکل بودم 

و الان تبدیل به فوبیا شده برام 

و البته بعد اون حملات دچار مشکل قلبی شدم 

به نظرتون این حملات قابل پیشگیری هست؟

بخدا مرگ رو جلو چشم میدیدم اون لحظه

گلم شما چیکار کردین درست شدین؟

ممنون میشم جواب بدین

هر چند این تاپیک قدیمیه:)

خدا ❤
عزیزم من ۱۷ سالمه دچار حمله پانیک شدم الان کامنت شمارو دیدم من خیلی وقته علائم شمارو داشتم الان اسم ...

سلام خواهر گلم  حتما حتما پیگیری کن ببین اینا علائم عصبی یا مربوط به قلب یا ......

من اوایلا ک حمله بهم دست میداد میرفتم اورژانس ودکتر قلب خداخیر بده یه دکتر قلب گفت شما مقل فیزیکی ندارید اینا مربوط به اعصاب من رفتم متخصص اعصاب وروان وتحت نظر دارو درمانی قرار گرفتم خیلی خیلی بهتر شدم نسبت به اونوقتا گاهی ک ک دارو نمیخورم برمیگرده علایم ولی خیلی خفیف تر

دقیقا دست فرمودید آدم فک میکنه اینا علایم مردن هست وداره میمیره ......

من الان کامل خوب خوب نیستم ودارم دارو میخورررم ولی داروها ۹۹درصد کنترل کرده

حتما پیگیری کنید تا ارامش بهتون برگرده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
عزیزم من ۱۷ سالمه دچار حمله پانیک شدم الان کامنت شمارو دیدم من خیلی وقته علائم شمارو داشتم الان اسم ...

بله فوبیا هم درکنارش هست حالا شما فوبیا از خود حمله ست 

برا من ترس از فضای بسته مثل آسانسور وترس از هواپیما وترس از بیماری

سنتون خیلی کمه حتما دنبالش بیافت درمان شی منم اولین حمله ۲۱سالگی اتفاق افتاد

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....