2777
2789
عنوان

اعتماد به سقف😐😂

1374 بازدید | 33 پست

https://uupload.ir/files/etpc_screenshot_۲۰۲۰۱۲۰۹-۱۸۱۴۱۰_google.jpgخانوم هلال التینبیک یا به اسم در رفته زلیخا که همه از خوشگلیش تعریف میکردن ایشون بودن😂😂😂😂💙نظرتون در موردش چیه؟ ضدحال نزنین خواهشا😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

از این جور چهره ها خوشم نمیاد به نظرم خشنه 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کی هستن ایشون؟

بازیگر ترکه تو سریال چوکوروا زلیخا بود همه میگفتن وای چه خوشگله حالا رو شده😂😂😂😂💙

از این جور چهره ها خوشم نمیاد به نظرم خشنه 

اخه این عملیو گذاشتن کنار انجلینا جولی که نسخه دومش بشه😐😂😂😂

بازیگر ترکه تو سریال چوکوروا زلیخا بود همه میگفتن وای چه خوشگله حالا رو شده😂😂😂😂💙

اها من اصلا نمیبینم 

چقدم زشته😖

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اخه این عملیو گذاشتن کنار انجلینا جولی که نسخه دومش بشه😐😂😂😂

وای نه 😲😲انجلینا تکه😍

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
الان این قشنگه؟ 

تو سریالشو نگاه کن همه بهش میگن وای خوشگل زیبا فرشته زیباترین زن استانبول کنار انجلینا جولی گذاشتنش وااای😐😂😂😂😂

تو سریالشو نگاه کن همه بهش میگن وای خوشگل زیبا فرشته زیباترین زن استانبول کنار انجلینا جولی گذاشتنش ...

مردم ما همینن بگی گریمه ادیته و.... میگن حسود و این چیزا در حالی ک طرف داغونه 

مردم ما همینن بگی گریمه ادیته و.... میگن حسود و این چیزا در حالی ک طرف داغونه 

والا بابای من یجوری میگفت ماشالا که این عکسو نشونش دادم کف کرد 😂😂😂😂😂