2777
2789
عنوان

سردرد اوایل بارداری؟؟؟

431 بازدید | 8 پست

من پنج هفتمه. چندروزه کمی سردرد و سرگیجه دارم.امروز سردردم یکم بیشتر شده و وقتی به حالت سجده میشم خیلی درد میگیره که سجده نمازمو باید نشسته بخونم. طبیعیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زیاد سردرد میشدم بخصوص سه ماهه اول.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

هوم منم خیلی سردردم شدید شده امروز... نگران شدم

نگران نباش من گاهی چند روز مداوم سردردشدید داشتم مال تغییرات هورمونیه البته گر قبلا مستعد میگرن بودی بیشتر اتفاق میوفته من قبل بارداری سردرد میگرنی داشتم برای همین موقع بارداری بیشتر بود 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

هوم منم خیلی سردردم شدید شده امروز... نگران شدم

استامینوفن ساده بخور بعدم سعی کن ارامش داشته باشی برو یه جای ساکت و تاریک بخواب