2777
2789
عنوان

بی محلی

162 بازدید | 20 پست

بچه ها منو سه تا از دوستام یه گروه تو واتساپ داریم ، و همه با هم خوبیم ب جز یکیشون ک نمیدونم چرا با من اینجوری میکنه ، مثلا من سلام میدم تو گروه می خونه ولی جواب نمیدی یا وقتی چهاتایی آنلاین میشیم با بقیه سلام احوال پرسی میکنه با من نه قبلا خیلی باهام خوب بود ولی الان نمیدونم چرا بی محلی میکنن، بنظر تون منم مثل خودش باهاش رفتار کنم یا محل بدم بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق رک بودنت شدم، منم چند وقتیه بهش بی تفاوت شدم ، ولی اینجوری دوست ندارم ، میخوام همه باهم خوب باش ...

یه خوبی دارم اینه ک هرکی خودشو برام چ* کنع من میشم بدتر خودش  

مدیونین تو تایپک پربازدیدا تگم نکنین😐 !
یه خوبی دارم اینه ک هرکی خودشو برام چ* کنع من میشم بدتر خودش    

خوش ب حالت ، منم میخوام یکم بد جنس باشم ولی همش دلم می سوزه تعریف نکردم از خودم هااا این نقطه ضعف منه

اگه دلیل قانع کننده ای داشت بهت میگفت نه اینکه یهو اخلاقشو عوض کنه تو خودت به گذشته نگاه کن ایا کار ...

هر چی فکر میکنم نه هیچ کار بدی در حقش نکردم ، و همیشه جوابشو دادم ، ولی نمیدونم چرا منو نادیده میگیره ، مثلا وقتی حرفامون تو گروه تموم میشه با همه خدافظی میکنه با من نه