2789
عنوان

شب یلدا

455 بازدید | 34 پست

بچه ها من عقدم برا شب یلدا دو هفته پیش مادر شوهرم گفت بگو چی احتیاج داری برات بگیرم منم گفتم والا نمی‌خواد خودتونو تو زحمت بندازین و فلان بعد گفت اگه بتونم یه چیز خوب می‌خوام برات بگیرم منم دگ چیزی نگفتم شوهرمم کلا ازین چیزا سر در نمیاره نگفت بیا بریم باهم بخریم منم نگفتم الان به نظرتون از شوهرم بپرسم مامانت چی خریده زشته؟نکنه کلا چیز نخره آخه حرفشو نزد دگ

خب چرا تعارف کردی حالا..... 😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونی یاد چی افتادم🤣مادرشوهرم گفته بود میخواستم برات کفش بخرم ولی چون دخترم و نوم تو ماشین بودن نتونستم 😐 خب تو که نخریدی مهم نیس برا چی میگی این حرفو😑

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
خب چرا تعارف کردی حالا..... 😁

بابا آخه خودشون باید بخرن یا حداقل خود شوهرم می‌گفت آخه به مادر شوهرم که نمیتونم بگم فلان چیزو میخوام بگیر برام ...ولی می‌دونم آدمی ام نیست دست خالی بیاد شب یلدا...

چه جالب

برای شب یلدا ما برای عروس باید همه چی بخرن

از کیف و کفش پالتو تا مرغ و ماهی گوشت میوه لباس زیر و رو

همه چی همه چی اگر هم نیارن ی غوغا میشه چون رسم اینجا کلا همینه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
مرغ و گوشت 😐😐

بله حتی مرغ و گوشت

فیدی دادن هم همینه تازه به علاوه این چیزا باید ی سکه‌ای پولی چیزی دیگه‌ای هپ باید بدن اگر ندن غوغا ۵الم میشیم

کلا ریمامون مزخرفه

بله حتی مرغ و گوشت فیدی دادن هم همینه تازه به علاوه این چیزا باید ی سکه‌ای پولی چیزی دیگه‌ای هپ بای ...

یا علی ...آخه احساس میکنم مادر شوهرم حرفش این‌بود میخواد طلا بخره ولی حرفشم نزد دگ نمی‌دونم

یا علی ...آخه احساس میکنم مادر شوهرم حرفش این‌بود میخواد طلا بخره ولی حرفشم نزد دگ نمی‌دونم

خییلی رسمه خوبی دارید

ی چیزه جالبش اینکه ازراین عکس میگیرن و استوری میزارن و اگر ی وقت کم باشه رسوا عالم میشن تو شهر

قدره شهرو رسمه خودتونو بدونید

ما رسم داریم همه چی میخرن

از لباس و پالتو و پوتین و کیف

تا اجبل و میوه و گوشت و مرغ و ماهی

همه چی

حتما طلا هم میخرن.

البته اخرین عروسی واسه من بود حدود ۱۴ سال پیش

الان نمیدونم چه جوری برگزار میکنن با این گرونی ها

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

بله حتی مرغ و گوشت فیدی دادن هم همینه تازه به علاوه این چیزا باید ی سکه‌ای پولی چیزی دیگه‌ای هپ بای ...

عزیزم مرغو گوشت واسه عیدقربونه الان شب یلداس پلباس زمستونی میخرن واسه عروس حالا بعصیا طلا میخرن همراه بامیوه و اجیل اونم واسه اولین یلداش اینجوری بریز بپاشه واسه دومین سومین بار فوقش طلا یا لباس با میوه ن مرغو گوش خندم گرف