2821
2789
عنوان

💔🖤حاجت روایی🖤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 75 پست
بله 

من هم با مادرشوهرم

برای حاجتت صلوات میفرستم الهی به زودی طعم.مستقل شدن رو بچشی.و همچی به.خوبی پیش بره تا جدا بشین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
شما جر ۴ میخونین؟

نه گلم شرمنده نمیتونم بخونم شرایطش رو.ندارم🙏🏼🌹

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم با مادرشوهرم برای حاجتت صلوات میفرستم الهی به زودی طعم.مستقل شدن رو بچشی.و همچی به.خوبی پیش ب ...

فدات عزیزمی خدا حاجت تو رو هم بده اسمت تو بگو سر نماز دعا کنم

من ی زن قویم ک نا امید نمیشم از زندگی هنوز امید دارم ک بالاخره خونم مستقل میشه   
دشمنتون بخدا من حواسم نبود

ای بابا عیبی یوخ ....

مادرم دوستت دارم ....وقتی کوتاه میام ، فکرمیکنی که راهی ندارم؟ ......... نه من فقط آستانه صبرم رو بردم بالا و سکوت میکنم تا شاید به خودت بیای....یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه ....! _دخترم تنها دلیل نفس کشیدنم ،دخترم پاره تنم _دردام زیادن به هرکه گفتم ........       مواظب باشید از کسی دلزده نشین ،دلزدگی عذاب آور ...دیگه سعی میکنم اعتماد نکنم!    یه نصیحت به مردت شک نکن اگرشک داری بروز نده شکتو ...چون 2 حالت داره یا شکت به یقین تبدیل میشه و زندگیت ...یا اینکه میفهمه در صورت نبودن چیزی بهش شک کردی و اون ازت دلسرد میشه ...گزینه دوم از همش بدتره .......! همه چی من رو اصول فکر نکنید با یه آدم بیکار علاف طرف هستید با برنامه ریزی میشه همه کاری کرد، شبانه روزت به 4 قسمت تقسیم کن ...کار،استراحت و عبادت، تفریح ومعاشرت با دیگران ...نوکر شیعیان و محبان اهلبیت ام              دیگه من اون آدم سابق نمیشم بخدا قسم شکستم .....
فدات عزیزمی خدا حاجت تو رو هم بده اسمت تو بگو سر نماز دعا کنم

اسمم فاطمه است. عزیزم واسه من.باید معجزه بشه جدا بشیم دعا هم.نکردی اشکال نداره.حاجتت روا💚🌹🙏🏼🤲

اسمم فاطمه است. عزیزم واسه من.باید معجزه بشه جدا بشیم دعا هم.نکردی اشکال نداره.حاجتت روا💚🌹🙏🏼🤲

انشاالله ک معجزه بشه

من ی زن قویم ک نا امید نمیشم از زندگی هنوز امید دارم ک بالاخره خونم مستقل میشه   
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز