2777
2789
عنوان

بی حوصلگی .افسردگی

160 بازدید | 30 پست

بچها من تازگیا فهمیدم افسردگی گرفتم و حال روحیم خیلی بده .دیگ هیچ اتفاق خاصی تو زندگیم نمیوفته که خوشحالم کنه همچی تکراری شده مامانم بهم میگه تو از الان اینطوری سنت بالاتر رفت میخوای چیکار کنی .حال روحیم اصلا خوب نیست .مامانمم به خاطر کرونا نمیزاره برم بیرون حبسم کرده تو خونه حتی تا سر کوچه هم نمیزاره برم .دوستام زنگ میزنن جواب نمیدم .حوصله حرف زدن هم ندارم .تو خونمون هیچکی با هیچکی حرف نمیزنه من تو یه اتاقم بابام یه اتاق دیگ مامانم یجا دیگ حتی با همم غذا نمیخوریم هر کدوممون جدا جدا .واقعا حالم بده دیگ نمیکشم.تا یه کیو پیدا میکنم عاشقش میشم یه مشکلی ازش درمیاد که باید ولش کنم اگ نمیدونید برین تاپیکای قبلمو بخونید .دیگ نمیتونم ذهنمو رو یه چی متمرکز کنم حواسم زود پرت میشه .اخه کی زندگیش مثل من انقدر سرد و بی روحه .فقط میخوام ازین خونه برم بیرون یجا دیگ زندگی کنم خستهههه شدم .من فقط یه دل داری میخوام همین .یکم امید زندگیم بره بالا 

تنت سالمه عزیزانت سالمن الان تو خونه ای وقتی که خیلیا تو بیمارستانن این هم بخاطر کروناست همه یه ریشه هایی از افسردگی پیدا کردیم سعی کن فیلم کمدی ببینی یا با دوستات حرف بزن یه هنر جدید یاد بگیر خیللللللی کمک میکنه بهت مثل بافتنی یا هر چیزی که حس میکنی میتونی دوست داشته باشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=168774810]دیگ منم مثل خودشون دیوونه کردن [/Qآخه از الان تو جوونی عزیزم تو به خودت بیا ببین فردا توام با کسی ازدواج می‌کنی این حس بین خودت و شوهرت و بچه ت ایجاد میشه ‌پس از الان جلوش بگیر