2777
2789
عنوان

ازدواج نکینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 129 پست
حقیقتا بعضی افراد خودشیفته اند😁😁😁😁با این اخلاق توقع شوهر لاکچری هم دارن  

هرکسی ارزش خودشو تعیین میکنه

اینکه کسی ارزو های بزرگ داره و براش تلاش می‌کنه دنبال یکی هم سطح خودش باشه اسمش خودشیفتگی نیست

هرکسی ارزش خودشو تعیین میکنه اینکه کسی ارزو های بزرگ داره و براش تلاش می‌کنه دنبال یکی هم سطخ خودش ...

با توهین حرف زدن خود رو بدتر از دیگران دونستن اینا اسمش خودشیفتگیه ما اینا رو میبینیم نه اون صفت هایی که شما داری میگی اینا بلند پروازی نیست عزیزم اشتباه میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دوست دارم قبلا کار میکردم خودم ول کردم...الانم همسرم موافق کار کردنه ولی بخاطر کرونا فعلا ...

من دوس دارم تو رشته ی خودم کارپیداکنم بانک که آرزوهست برام ولی درکل لازمه کار من بیشتر بخاطر این میگم بازنشسته بشم هرماه تو کارتم حقوق بریزن😍

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
بنظر من ادم ازدواج نکنن خیلی بهتراز اینه ک با یه ادم ناقص ازدواج کنن

اره حرفت درسته درکل ادم نباید زیاد سختی بکشه اگه قرار باشه من سختی بکشم ترجیح میدم پیش مامان بابام بمونم چون لااقل اونا توسن من چالشهای زندگیو حل کردن الان دارن بهره میبرن

به همین خیال باش ، من انقدر بالا هستم که ارزوهای بزرگ دارم، نمیتونم به کسی ک چیزی نداره حتی فک کنم چ ...

من تاحدودی باهات موافقم البته اینکه طبق داشته ها یا نداشته های کسی اسم ناقص یاکامل بزاریم روش غلطه البته من دررابطه باخودم ممکنه یه شخص برام کافی نباشه اما برای فرد دیگه کافی باشه راستش من تقریبا۵سال ارزش خودموپایین اوردم وقتی سرم به سنگ خورد فهمیدم که دیگه هرگز ازاین کارا نکنم خداروشکر میکنم این اتفاقا قبل۲۰ سالگیم افتاد چون بنظرم ۲۰ سالگی به بعد زندگی مهمتره

من دوس دارم تو رشته ی خودم کارپیداکنم بانک که آرزوهست برام ولی درکل لازمه کار من بیشتر بخاطر این میگ ...

رشتت چیه عزیزم 

من حسابداری خوندم یه بار تو ازمون بانک ثبت نام کردم ولی موقع آزمون کارمهم پیش اومد نرفتم..

انشاالله به ارزوت برسی و موفق باشی😘

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
رشتت چیه عزیزم  من حسابداری خوندم یه بار تو ازمون بانک ثبت نام کردم ولی موقع آزمون کارمهم پیش ...

عزیزم ترم اخر کارشناسی حسابداریم❤

راستی معدل خیلی مهمه؟من چندترم کم کاری کردم

عزیزم ترم اخر کارشناسی حسابداریم❤ راستی معدل خیلی مهمه؟من چندترم کم کاری کردم

پس هم رشته ایم 😍

برای ازمون های استخدامی اکثرا معدلو زیاد سخت نمیگیرن تقریبا از 14 به بالا قبول میکنن ولی خب هرچی بالاتر بهتر...

موفق باشی💚

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
پس هم رشته ایم 😍 برای ازمون های استخدامی اکثرا معدلو زیاد سخت نمیگیرن تقریبا از 14 به بالا قبول می ...

اره عزیزم من ولی اول دوس داشتم برم فرهنگیان چون نخواستم پشت کنکور بمونم رفتم دانشگاه ولی این رشترو دوس داشتم فقط سرمعدل گیرم این ترم تموم بشه متوجه میشم دقیق چقده ولی سرمعدلم خیلی ناراحتم همون ۱۴ میاد

ممنونم❤میگم مهارت درکار و چیزای دیگه و قبولی ازمون بی اهمیته؟اخه قرارخ بعد درسم برم دنبال کارگاه

اره عزیزم من ولی اول دوس داشتم برم فرهنگیان چون نخواستم پشت کنکور بمونم رفتم دانشگاه ولی این رشترو د ...

عزیزم اگه ازمون شرکت کنی دو مرحلست مرحله اول کتبی که اگه قبول شدی میری مرحله دوم مصاحبه که اونجا مهارت در کار و یا چیزای دیگرو میسنجن اگه اوکی باشی که دیگه استخدامی...

اره عزیزم من ولی اول دوس داشتم برم فرهنگیان چون نخواستم پشت کنکور بمونم رفتم دانشگاه ولی این رشترو د ...

پدر من فرهنگی چقدر به من گفت برو فرهنگیان من قبول نکردم...الان پشیمونم

کاش میرفتی فرهنگیان بنظرم خیلی عالی تره

ولی ان شاالله که تو همین رشته هم موفق بشی و کار خوب گیرت بیاد

پدر من فرهنگی چقدر به من گفت برو فرهنگیان من قبول نکردم...الان پشیمونم کاش میرفتی فرهنگیان بنظرم خی ...

مرسی عزیزم راستش من اشتباهی نمره ی دیپلمم با نمره ی پیش دانشگاهیم اشتباه گرفتم و فکرکردم حدنساب نیاوردم ازطرفیمدخانوادم اصرار داشتن بفرستنم دانشگاه

ممنونم انشالله هرچی اتفاقای خوبه براتون پیش بیاد

تواینترنت خوندم من چون یه مدرک لیسانس دارم نمیشه برم کنکور بدم فرهنگیان ولی اینجا ینفر پدرشون تو جایی که از قبولای فرهنگیان مصاحبه میگرفتن بود گفت میتونم برم