2777
2789
عنوان

ازدواج نکینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 129 پست

ماهنووز به اون پسره میخندیم😂😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم این دید ماست که حس خوشبختی یا بدبختی رو القا میکنه من از همه اتفاقات بد زندگیم یه خاطر ...

عاشق تو ماشین خوابیدنم 😍🤗

همین درسته اگه همه چیزو سخت بگیریم زندگی به کام خودمون تلخ میشه

عین خودمی منم همیشه نیمه پر لیوانو میبینم...

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
عاشق تو ماشین خوابیدنم 😍🤗 همین درسته اگه همه چیزو سخت بگیریم زندگی به کام خودمون تلخ میشه عین خو ...

خوب وقتی گریه و زاری فایده نداره باید خندید دیگه

الان دارم داستان ازدواجم و تو پیجم می‌نویسم

همش پیام میدن تو چقدر ریلکسی ، میگم خوب چیکار کنم؟ گریه کردم دیدم فرقی نمیکنه بیخیال شدم  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
پس خداروشکر  پی حق داری توقع داشته باشی یکی مثل خودت گیرت بیاد  و انشالله به زودی پیداش ...

ممنون لطف دارین انشالله 

من واقعا سختی زیاد کشیدم به اینجا رسیدم برای همین میگم ارزشم بالاست

خوب وقتی گریه و زاری فایده نداره باید خندید دیگه الان دارم داستان ازدواجم و تو پیجم می‌نویسم همش پ ...

اره موافقم 😍😍

امیدوارم همیشه خوشبخت باشین 💚

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
اره موافقم 😍😍 امیدوارم همیشه خوشبخت باشین 💚

ممنون عزیزم

شما هم

عشق همیشه تو زندگیت در جریان باشه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اون دخترا بله کارشون مشخصه اما منی ک این نظر رو دارم میدم واقعا ی کدبانوهستم ارزشم خیلی بالاست با او ...

من با شما نبودم کلی گفتم بعدشم. ارزش همه بالاس این حرفتون قشنگ نیست مگه کی ارزشش پایینه که مال شما بالاس

اون دخترا بله کارشون مشخصه اما منی ک این نظر رو دارم میدم واقعا ی کدبانوهستم ارزشم خیلی بالاست با او ...

ارزش رو شما تعیین میکنید؟

ببخشید شماااا؟

حوصله بحث ندارم  بنظرم طرز فکر هرکس ی جوره، یکی میگه نر باشه خرباشه، یکی منتظره شاهزاده براسب ...

به نظرم شما منطق بحث ندارید نه حوصله ی بحث چون جوابتان رو یبار بخونین ببینید خجالت آور نیست از یه خانم تحصیل کرده 😑😑😑فقط نر یا خر😐😐😐درست نیست از طرز کلام شما صرفا برا خودتون میگم شما طرز فکرتون برا خودتون محترمه