2777
2789
عنوان

اگه بسته نت گوشیتون زیادی زود تموم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 44 پست
مخابرات

منمم

دزدن بخدا 

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره انگار رومینگم فعاله

بالای گوشیم علامت R رومینگ هست😓

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
برای خط های همراه اول 29*# 10*  اینو بزنید برای رومینگ

من زدم خطا داد

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
سلام چطوری عزیزم؟چرامیخای بری ازنی نی سایت🥺🥺🥺

سلامم. فداتشم 😍😘

چقد تو مهربونی آخه💋😌

عشقم میخوام بشینم پای درسام ، دیگه فعالیت نمیکنم چند ماهی ولی سر میزنم حتما😜 🤪 ولی تاپیکا رو باز نمیکنم تو پر بازدیداهم رفتن  قدغن کردم 🤦🏻‍♀️ من یه معتادم به این سادگیا نمیتونم دل بکنم از این جا ک🤷🏻‍♀️😂در ضمن میخوام یه عالمه از تاپیک اضافه هامو حذف کنم باید روزی یه بار بیام حتما☝️😁

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

سلامم. فداتشم 😍😘 چقد تو مهربونی آخه💋😌  عشقم میخوام بشینم پای درسام ، دیگه فعالیت نمیکنم چ ...

ن ب مهربونیه تودوسته خوشگلم😘😘😘افرین حالاک میخای درس بخونی اشکال نداره ولی برای همیشه نری.منم خیلی دوس دارم درس بخونم اماشرایطش جورنیس.براارشدمیخای یخونی🙄🤔

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
ن ب مهربونیه تودوسته خوشگلم😘😘😘افرین حالاک میخای درس بخونی اشکال نداره ولی برای همیشه نری.منم خیلی ...

عزیزمی💋💋

میخوام کنکور تجربی بدم 🤓🙆🏻‍♀️ 

دلم میخواد دندونپزشکی قبول بشم🤩

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزمی💋💋  میخوام کنکور تجربی بدم 🤓🙆🏻‍♀️  دلم میخواد دندونپزشکی قبول بشم🤩

قربونت عشقم.ان شالله موفق بشی.تازه میخای کنکوربدی برالیسانس؟خب الان بانظام قدیم میخونی یاجدید

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
قربونت عشقم.ان شالله موفق بشی.تازه میخای کنکوربدی برالیسانس؟خب الان بانظام قدیم میخونی یاجدید

ممنونم 

قبلا هم کنکور ریاضی دادم و دانشگاه رفتم ولی ترم ۳ انصراف دادم 

نه من کتابای نظام جدیدو تهیه کردم 

کنکور نظام قدیم هم که برداشتن

موفق باشی عزیزم😍😍😘😘

مرسی 

زنده باشی💋