2777
2789
عنوان

عمل جراحی بینی

140 بازدید | 21 پست

میخوام بینیم رو عمل کنم پیش یه دکتر خوب ، چند سال پیش موقع ورزش خوردم زمین بینیم آسیب دید ، ظاهرش بد نشد اما تا چند سال یه خط رو دماغم بود البته الان رفته کلا ، بینیم یکم بزرگه حس میکنم اما به صورتم میاد ولی گاهی خیلی درد دارم درد از بیینم میپیچه تا توی چشمم ، یکی از سوراخای بینیمم کلا تنفس ازش نمیره یا خیلی کم میره حتی اگه اون یکی سوراخ بینیم رو بگیرم با این نمیتونم بوهارو حس کنم درواقع فقط یکیش کار میکنه 

میخوام عملم هم زیبایی باشه هم مشکلم حل بشه 

از نظری ظاهری میخوام همین شکل رو داشته باشه فقط کوچیک تر بشه و قوزی که بعد ضربه خوردن ایجاد شده هم بردارن نمیخوام بینیم نوک تیز بشه یا خیلی قوس دار میخوام طبیعی باشه مدلش اما تغییرش زیاد باشه 

به نظرتون کدوم دکتر خوبه ؟؟؟

لطفا راهنماییم کنید ❤

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو تهران دکتر حسنانی رو میشناسم🤷🏻‍♀️ دکتر خوبیه به نظرم سایتش هم بزنی گوگل میاره واست

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

توی مشهد دکتر بخشایی کارش خوبه.. پیج اینیستگرام داره ک کاراشو ببینی

آخه تهرانم مشهد رفتن توی این شرایط کرونا اونم برای عمل خیلی سخته

من تو تهران دکتر حسنانی رو میشناسم🤷🏻‍♀️ دکتر خوبیه به نظرم سایتش هم بزنی گوگل میاره واست

توی اینستاگرام کاراشو دیدم اما میترسم حس میکنم همه کاراش شبیه همه 

اما میدونم جزو بهترینهاس

فک کنم همه نتونن همزمان از دو تا سوراخ بینی نفس بکشم منم مثل توعم  ی سوال اگه اطلاع داری بیهو ...

نمیدونم شاید همینطور باشه ولی من کلا نمیتونم از یکیش نفس بکشم وقتی با دست اون یکیو میگیرمم همینطوره ولی اون یکی میشه 

نمیدونم درمورد آلرژی و اینا چیزی نمیدونم اما خودم آسم دارم 

یعنی میتونه خطرناک باشه ؟

نمیدونم شاید همینطور باشه ولی من کلا نمیتونم از یکیش نفس بکشم وقتی با دست اون یکیو میگیرمم همینطوره ...

اره من شنیدم خطر داره

البته دکتر تائید کنه اوکیه ولی لیهوشی نباشه بهتره

من خودمم میخوام عمل کنم ولی از همین میترسم

دکتر تهرانی خوبه ستا از دوستام رفتن پیشش 

کجاس ؟ اینستاگرام داره ؟ چجوری عمل میکنه ؟ هزینش چقدره ؟من خیلی حساسم میخوام حتما خیلی خوبه بشه ، کارش خوبه واقعا ؟

آخه تهرانم مشهد رفتن توی این شرایط کرونا اونم برای عمل خیلی سخته

دکتر طاهریان ...دکتر تقوی...دکتر سودمند ...دکتر ملکی..

من راجب اینا تحقیق کردم و راضی زیاد داشتن برای عمل پیجاشونو ببین از سبک هرکدوم خوشت اومد راجبش تحقیق کن یا پیششون مشاوره برو ببین کی بهتره اونجا ممکنه کسایی که باهاشون عمل کردن ام ببینی بهتره

اره من شنیدم خطر داره البته دکتر تائید کنه اوکیه ولی لیهوشی نباشه بهتره من خودمم میخوام عمل کنم ول ...

وای خدای من چقدر بد ، من همینطوری میترسیدم دیگه ترسم واقعا بیشتر شد 

دکتر طاهریان ...دکتر تقوی...دکتر سودمند ...دکتر ملکی.. من راجب اینا تحقیق کردم و راضی زیاد داشتن بر ...

من خیلی میترسم از من بد بشه ، تو این شرایطم برام خیلی مقدور نیست به هر مطبی سر بزنم ، اینایی که گفتین پیج اینستاگرام دارن ؟؟