2777
2789
عنوان

بی بی چک کمرنگ

154 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من تقریبا سه روز مونده به موعدم بی بی چک زدم یه خطش کمرنگ شد یکی پر رنگ ،به نظرتون الان من بار دادرم؟؟؟بعد اینکه اگه بخوام برم فردا آزمایش و سونو زوده؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم احتمالا بارداری اما بزار از موعدت گذشت برو ازمایش

در گیرو داره مَحڪمه میزان دروغ گوست                     در کشورے که رَعیت و سلطان دروغ گوست                 تشخیص گرگ ها چقدر سخت میشود                         در گلّہ اے ڪه حضرتہ چوپان دروغ گوست...☻

ازمایش رو یکی دو روز بعد موعد میرن

الان زوده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

وای آره مبارکه هوراااا😍😍😍🥳🥳🥳🥳

خودم منتظر بودم بعد اینکه بی بی چک زدم گریه کردم و خداروشکر کردم اما نمیدونم چرا الان یه حال غریبیم احساس میکنم زندگیم قراره عوض شه

ان شاالله ب سلامتی

چند وقت اقدام بودی؟

مشکل نداشتی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خودم منتظر بودم بعد اینکه بی بی چک زدم گریه کردم و خداروشکر کردم اما نمیدونم چرا الان یه حال غریبیم ...

میدونم خیلی حس عجیبیه اکثرا مثل تو میشن عزیزم انگار نمیدونی چیکار کنی

اره دقیقا واقعا زندگی آدم عوض میشه 

عزیزم از صمیم قلبم بهت تبریک میگم و امیدوارم با اومدن این بچه زندگیت پر از خیر و برکت و اتفاقهای خوب بشه 😍برای من هم دعا کن زودتر باردار بشم .

عزیزم از صمیم قلبم بهت تبریک میگم و امیدوارم با اومدن این بچه زندگیت پر از خیر و برکت و اتفاقهای خوب ...

مرسی مهربون ،انشالله خدا تو همین روزا بهت یه تو دلی بده گلم