2hidi مدیر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 606 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 25 پست بچها ی. سوال من ۳ روز قبل تخمک گداری و زمان تخمک گذاری اقدام داشتم بعد الان ۳۰ موعدمه اوایل زیر دلم تیر میکشید الان سر گیجه دارم و تکررر ادار و ببخشید ادارم رنگش تیره و کف داخلش انگار بی بی چک زدم منفی شد امکانش هست، باردار باشم 1399/09/26 | 10:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6226 من ۱۸ یا ۱۹ باید میشدم هنوز نشدم بیبی منفی گاهی سمت چپم تیر میکشه تنها علائمم همینه سابقه تاخیر پریو ... منم سابقه تاخير ندارم جديدا همشم جلو مينداختمانشالله كه بارداري عزيزم😍 متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
خورشید_خاانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2494 منم سابقه تاخير ندارم جديدا همشم جلو مينداختم انشالله كه بارداري عزيزم😍 ینی میشه😥 کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا
razak95 عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1087 سلام دوست عزیزنشانه هایی که میگید همه علایم بارداریفک کنم بارداری بسلامتیسه روز صبر کن و دوباره بی بی چک بزن😊حتما مثبت میشه😄😄
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6226 سلام بارداری ناخواسته اس یا خودت بچه دوست داری. تحقیق کردی ببینی تو شرایط کرونا باردار ب ... ناخواسته س اصلا نميخواستيمولي اگه بياد دلم ميخاد نگه دارم متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
خورشید_خاانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2494 منم سابقه تاخير ندارم جديدا همشم جلو مينداختم انشالله كه بارداري عزيزم😍 من ماه قبلی یک هفته زود تر از موعد شدم این ماه هنوز نشدم واقعا عجیبه همین الانم باز تخمدان چپم تیر کشید کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6226 من ماه قبلی یک هفته زود تر از موعد شدم این ماه هنوز نشدم واقعا عجیبه همین الانم باز تخمدان چپ ... خدايي نكرده كيست نباشه؟ متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6226 موعد پریودتون چه تاریخی بوده؟ میگم بی بی چک زدنی چقد بمونه نشون میده؟نیم ساعت بمونه جواب اشتباه نشون میده؟اخه شنیدم بعضیا گذاشتن مونده بعد دوساعت دیدن مثبته و باردار بودن متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
خورشید_خاانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2494 خدايي نكرده كيست نباشه؟ نه سونو رفتم ۳ ماه پیش کیست ندارم میگم ک ازمایش بتا دادم مشکوکه کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا
2hidi مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 606 سلام دوست عزیز نشانه هایی که میگید همه علایم بارداری فک کنم بارداری بسلامتی سه روز صبر کن و دو ... مرسی عزیزم فدات😚😙
خورشید_خاانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2494 میگم بی بی چک زدنی چقد بمونه نشون میده؟نیم ساعت بمونه جواب اشتباه نشون میده؟اخه شنیدم بعضیا گذاشتن م ... متغیره واسه همه چند تا بیبی چک همزمان بزن اگه بعد نیم ساعت هم جواباشون یکی بود ینی درسته کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6226 نه سونو رفتم ۳ ماه پیش کیست ندارم میگم ک ازمایش بتا دادم مشکوکه انشالله که بارداری😍😍 متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍