2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 25 پست
من ۱۸ یا ۱۹ باید میشدم هنوز نشدم بیبی منفی گاهی سمت چپم تیر میکشه تنها علائمم همینه سابقه تاخیر پریو ...

منم سابقه تاخير ندارم جديدا همشم جلو مينداختم

انشالله كه بارداري عزيزم😍

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
منم سابقه تاخير ندارم جديدا همشم جلو مينداختم انشالله كه بارداري عزيزم😍

ینی میشه😥

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام  بارداری ناخواسته اس یا خودت بچه دوست داری.  تحقیق کردی ببینی تو شرایط کرونا باردار ب ...

ناخواسته س اصلا نميخواستيم

ولي اگه بياد دلم ميخاد نگه دارم 

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
منم سابقه تاخير ندارم جديدا همشم جلو مينداختم انشالله كه بارداري عزيزم😍

من ماه قبلی یک هفته زود تر از موعد شدم این ماه هنوز نشدم واقعا عجیبه 

همین الانم باز تخمدان چپم تیر کشید

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
من ماه قبلی یک هفته زود تر از موعد شدم این ماه هنوز نشدم واقعا عجیبه  همین الانم باز تخمدان چپ ...

خدايي نكرده كيست نباشه؟

موعد پریودتون چه تاریخی بوده؟

میگم بی بی چک زدنی چقد بمونه نشون میده؟نیم ساعت بمونه جواب اشتباه نشون میده؟اخه شنیدم بعضیا گذاشتن مونده بعد دوساعت دیدن مثبته و باردار بودن

خدايي نكرده كيست نباشه؟

نه سونو رفتم ۳ ماه پیش کیست ندارم 

میگم ک ازمایش بتا دادم مشکوکه 

میگم بی بی چک زدنی چقد بمونه نشون میده؟نیم ساعت بمونه جواب اشتباه نشون میده؟اخه شنیدم بعضیا گذاشتن م ...

متغیره واسه همه 

چند تا بیبی چک همزمان بزن اگه بعد نیم ساعت هم جواباشون یکی بود ینی درسته

نه سونو رفتم ۳ ماه پیش کیست ندارم  میگم ک ازمایش بتا دادم مشکوکه

انشالله که بارداری😍😍