2777
2789

وای خدا  نمی دونم

ولی هردو بنظرم میاد چون قوانین برای افراد جامعه ارزش و اهمیت هستن پس بهش احترام میزارن و رعایت می کنن که اون عملکرد و نحوه برخوردشون کنش محسوب میشه

فشم نده توروخدا 🤦‍♀️😬

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
وای خدا  نمی دونم ولی هردو بنظرم میاد چون قوانین برای افراد جامعه ارزش و اهمیت هستن پس بهش احت ...

خخخخخ گیج شدم اولا با توجه به دیگرانه دوما ارزشه خو . خیلی سبز میگه ارزش مشاوران میگه کنش ای خدا منو گاو کن . وسواس دارم تو درس خوندن نمی تونم رد شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخ گیج شدم اولا با توجه به دیگرانه دوما ارزشه خو . خیلی سبز میگه ارزش مشاوران میگه کنش ای خدا منو ...

وای آره گاهی کتابا ادمو گیج می کنن 

بعد حتی یه وقتایی هم تو قسمت کلید سوالا اصلا یه چیز بی ربط با سوال نوشتن یا جوابا غلط و مطابق کتاب نیست.

درسنامه ها هم خیلی ایراد دارن مثلا اون روز خیلی سبز یه آرایه رو زده بود تلمیح ولی  معلمون با استدال گفت تضمینه تلمیح نیست

خیلی بده اینطوری بنظرم چون همینا باعث میشه اشتباه بره تو ذهنمون یا گیج شیم تو کنکورم برامون دردسر میشه

ببین بین فلسفه و منطق کدوم اسونتره؟ تجربی بودم من میخوام بدونم

نظرای بچه ها متفاوته یه عده میگن منطق یه عده فلسفه ولی اینکه کلی بخوام بگم منطق  حجمش کمتره  و فقط مختص سال دهم هست  بعد منطق چون بیشتر حل کردنی هست بهتره معلمی باشه که خوب تدریس  کنه ولی خب فلسفه حفظی هست یه چاشنی منطقم توش داره و خیلی وقتا سوالایی ازش طرح میشه که درک کردنی هستش  ولی فلسفه ی یازدهم درک و حفظش اسون تر از دوازدهم هست  از نظر جذابیتم بنظر من هردو تو یه سطحن تقریبا

و اینکه کتاب مشاوران منطقو خوب توضیح داده

نظرای بچه ها متفاوته یه عده میگن منطق یه عده فلسفه ولی اینکه کلی بخوام بگم منطق  حجمش کمتره &nb ...

منم مشاوران میخونم خیلی راحته برام منطق . امیدوارم فلسفه هم به راحتی منطق باشه . علوم اجتماعی چی؟ هنو اولاشم خیلی چرت و پرته واقعا از هر دری سخنیه تا اخر همینطوره؟

منم مشاوران میخونم خیلی راحته برام منطق . امیدوارم فلسفه هم به راحتی منطق باشه . علوم اجتماعی چی؟ هن ...

علوم اجتماعی؟فکر کنم همون جامعه شناسی منظورتونه

بنظر من واسه یازدهم و خصوصا دوازدهم روح دار تره 

علوم اجتماعی؟فکر کنم همون جامعه شناسی منظورتونه بنظر من واسه یازدهم و خصوصا دوازدهم روح دار تره&nbs ...

اره جامع شناسی منظورمه اولای دهمم خیلی بدم میاد حس می کنم داغون می کنه منو

اره جامع شناسی منظورمه اولای دهمم خیلی بدم میاد حس می کنم داغون می کنه منو

نه بابا جذابه ولی یازدهم و دوازدهم بیشتر دوازدهم روح دار تر و جذاب تره

خیالم راحت شد شما سال اولته؟

یعنی اولین مرتبه ای که کنکور می دم؟ بله