2777
2789

الان ده روزشه،همش میپره از خواب صدا میده.بالا نمیاره ولی تو دهنش یکم شیر برمیگرده همش تکون میده دهنشو.صداهای بلند بلند میده.میپیچه به خودش دائم. اگه فردا ببرمش متخصص گوارش با دارو بهتر میشه زود؟دارم میمیرم از غصه.خیلی داره اذیت میشه حالش بده همش

عزیزم‌رفلاکس‌همه‌بچه‌هاتا۳و۴ماهگی‌دارن.ببرش‌متخصص‌براش‌شربت‌مینوسه‌اروم‌ترمیشه‌.پسرمن‌بالانمیوردولی خب معدش‌دردمیکردوشباگریه‌میکرد

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم اگه حالت نشخوارداره و دهنش کف داره یا خودشو کش و قوس میده ب عقب ریفلاکس داره اگر ب خودش میپیچه کولیک داره البته خب هردوش باهم ممکنه وطبیعیه ازهر ۱۰تا نوزاد ۸تاشون مبتلا میشن نگران نباش این مشکلیه ک ب مرور زمان حل میشه ولی برااین ک راحت تر باهاش کناربیای سرنوزاد رو کمی بالاتر بذار یا ب پهلو قرار بگیره موقع خواب(ولی مراقبش باشین) ،حتما بعداز خوردن شیر آروغشو بگیرین ،خودتون لبنیات حاوی شیرگاو نخورین وچای هم کمرنگ و غذا باادویه کم غذاهایه نفاخ رو هم تابع مدت مصرف نکنین ،پیش متخصص اطفال هم ببریدش احتمالا قطره پروکید براش تجویز کنه موفق باشین

سلام عزیزم اگه حالت نشخوارداره و دهنش کف داره یا خودشو کش و قوس میده ب عقب ریفلاکس داره اگر ب خودش م ...

سلام عزیزم.ممنون از مهربونی و محبتت که واسه منی که نمیشناسی اینهمه وقت گزاشتی راهنماییم کردی.

درسته علائمی که گفتین رو داره.

حتما میبرمش بازم ممنون عزیزم

عزیزم‌رفلاکس‌همه‌بچه‌هاتا۳و۴ماهگی‌دارن.ببرش‌متخصص‌براش‌شربت‌مینوسه‌اروم‌ترمیشه‌.پسرمن‌بالانمیوردولی ...

اخی.دختر منم همینطوره.بالا نمیاره ولی همش اذیته به خودش میپیچه و دهنشو تکون میده انگار یکم شیر تو مری و حلقش میاد

براش تشک ریفلاکس بگیر یا خودت جای خوابشو شیب دار تنظیم کن. نی نی من 14 روزشه روزای اول شیر بالا آورد چند بار. جاشو تنظیم کردم خوب شد خدارو شکر

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  

دختر منم همینطور بود خودم مصرف لبنیات گاوی و گوشت گوساله رو قطع کردم بعد هر بار شیر دادن بیست دقیق تا نیم ساعت عمودی روی شونم میزارم و فورا نمیزارمش رو تحتذیا زمین اروغشو لگیر حتما زیر پایه های تختش چند تا کتاب گذاشتم که کلا شیب دار شده تختش .الان خدا رو شکر بهتره اللته دکتر گفت برا بیقراریش بهش قطره پدی لاکت بده اونم میدم.