2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۴سال باقبلی بودم ۴سال با ایشونم.الان ۲۸سالمه

طلاق گرفتی  و بلافاصله  هم ازدواج کردی ؟بنظرم خیلی راحت گرفتی ازدواج رو ؟بخدا من 30 به بالا هستم نه ازدواج کردم نه دوست شدم یعنی تصمیم گرفتن در اینباره اونقدر ساخته هاااا ..نمیدونم شاید شما بدشانسی آوردی بخدا یه سری دختران بی بندوباری هستند هزار غلط و اشتباه رو با هم انجام میدن اونوقت در آخرم بهترین مرد نصیبشون میشه

شوهر منم اینجوریه...باید بهش اطلاع بدم وگرنه غرمیزنه.

استارتر عزیز  شما که همه ی راه ها رو امتحان کردی این کارم انجام بده بجای این که حرف بزنی براش بنویس حرف دلت رو که شامل علاقه ات به همسرت هست و انتقاداتی به ایشون داری در قالب جملات پر از مهر و محبت و در حد یک صفحه بنویسید مرد ها حوصله ی شنیدن ندارن ولی خوندن و بهتر قبول می کنن

یه کار دیگه هم که می تونی انجام بدی اینه که پیام های کوتاه و زیبا رو در و دیوار خونه جاهایی که معمولا باهم بحث داشتید بچسبونی اونم در حد یکی دو جمله ی کوتاه

مثلا زیرصفحه ی تلوزیون یک کاغذ کوچیک بچسبون و روش بنویس عزیزم دوست دارم امروز با هم تلوزیون ببینیم 

یا این که پشت در بنویس اول بغل بعد رفتن از خونه کلا تو محیط های تنش زا از این جمله ها بگذار و سعی کن جملات امری نباشن چون مرد ها از دستور خوششون نمیاد زیاده روی هم نکن که تکراری نشه

موفق باشی 

نمیدونم بعد میگم چرا میگی میگه دوستم نداری

لابد ازت کمبود محبت داره حس میکنه شاید از دست بده تو رو بیشتر باهاش درد و دل کن محبت کن غذاهای مورد علاقه اش رو بپز بلکه مهربونتر بشه

لابد ازت کمبود محبت داره حس میکنه شاید از دست بده تو رو بیشتر باهاش درد و دل کن محبت کن غذاهای مورد ...

فعلا باهاش قهرم‌اگه اشتی‌کردیم‌حتما۹😁😘❤

زندگی رو سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره❤