2777
2789
عنوان

بلاگر

219 بازدید | 32 پست

دوستان من شنیدم بلاگرها برای هر تبلیغ ۲۰ میلیون پول میگیرن 

ولی خیلی تعجب کردم اخه به نظرم ۲۰ میلیون خیلی زیاده 

شما نشنیدین همچین چیزی ؟؟

کنجکاو شدم بدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب فالور داره خب

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

اونا ک روزی ۲۰۰۰تا تبلیغ میزارن

اگ اینطور بود الان هرکدومشون یکی از کشور هارو خریده بود

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃

بستگی به تعداد فالورر شون داره ،هر بلاگری نه ،مثلا سی سی اره بیستر از اینم میگیره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

همشون نه. بستگی به تعداد فالور داره. از ۱،۲ میلیون واسه هر تبلیغ شروع میشه تا چند صد میلیون. 

اره دیگه.‌ بیشتر از این هم میگیرن. فکر کردی واسه چی یکی در میون تبلیغ میدارن؟

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

اره شنیدم

اونایی که فالور بیشتر دارن بیشتر میگیرن مثلا پست بکنن بیشتره چون پست میمونه استوری هم نرخش فرق میکنه

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃

درسته

البته بستگی داره به:

تعداد فالور ها

تعداد بازدید پیج

تبلیغ استوری باسه یا پست

عکس باشه یا فیلم یا متن

چند دقیقه باشه

خود بلاگر صحبت کنه یا نه

بلاگر تصویرش هم باشه یا نه

و..... 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
بستگی داره فالووراشون چقد باشه  ولی دیگه فکر نکنم 20 ملیون واسه هر تبلیغ بگیرن:///

محمد امین پور من بهش میخواستم بگم تبلیغ کنه برام ۴ میلیون استوری بود ۲۰ میلیون ویدیو میساخت با اسپانسریه ما