2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خیلی....

2106 بازدید | 84 پست

خوبه تعجب میکنم اینهمه صبوره من هرچی بگم عصبانی بشم دادو فریاد کنم با آرامش برخورد میکنه لجم میگیره 😑 همش سعی میکنه خدشحالم کنه توی کارهای خونه کمکم میکنه هرغذایی درست کنم میخوره حتی اونایی که توی مجردیش نمیخورده همیشه پیش همه ازم تعریف میکنه توی مهمونی ها هواسش بهم هست همش میگه چیزی لازم نداری برام غذا میکشه میشینه کنارم کسی اذیتم کنه کنار میذارتش به پدرمادرم محبت میکنه اونوقت من بازم میگم حوصله ندارم نیا طرفم ☹ احساس میکنم غیرعادی خوبه میدونمم اشتباه میکنما ولی دست خودم نیست

حالا یه شوهر خوب پیدا شد تو با لگد بزن زیر بختت

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روی رفتارت کار کن کاسه صبر هرکس یه اندازه ای داره چندوقت ازدواج کردید؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
حالا یه شوهر خوب پیدا شد تو با لگد بزن زیر بختت

چه راسخ گفتی😂😂😂

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰