2777
2789
عنوان

قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 74 پست
فعلا که طبق نظردکترباید هفته بعدسونوبده واسش دعا کن

اره دکترش مشخصه با تجربه س...چون خیلی از دکتر ها با همون دوتا سونو دستور مجوز سقط و میدن....ولی بعضی از دکترها بازم میگن صبرکنه چون مطمین تر بشن ک خطایی اتفاق نیکفتاده و اینطوری دل اون مادر هم اروم میگیره ...

اره دکترش مشخصه با تجربه س...چون خیلی از دکتر ها با همون دوتا سونو دستور مجوز سقط و میدن....ولی بعضی ...

دکترش رییس ناباروری تو شهرمون هست روفسوربهش میگن دکارم بهش گفته احتمالاتا ۶هفته بوده بعدش ازدست دادی ولی واسه اطمینان ی هفته دیگه سونوبده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته۷بودم کلا جنین دیده نشد

هفته۹رفتم هم جنین بود هم ضربان داشت

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

سلام 

من 4بار تجربه داشتم که نزده. 

اما1بار تجربه داشتم که دوهفته صبرکردم زد شکر خدا. 

بگو حتما فردااز دکترش بپرسه آنوکساپرین استفاده کنه یانه؟ 

البته لازمش جواب آزمایش انعقاد خونه... 1هفته صبرکن اما نمیگم امیدشون ناامید کنین اما بزارین روال طبیعی پیش بره. دلداریش بدین. ان شاالله قلبش بزنه 

1403/5/22مردم
فعلا که طبق نظردکترباید هفته بعدسونوبده واسش دعا کن

عزیزم اینارو بهش نگو چون گفتی خواهرته  مستقیم برات باز کردم مطلب رو ....چون نمیدونم چرا یه عده مثلا وقتی دکتر دستور سقط میده بعده سقط یه عده یه دیگه بهش میگن باید یک هفته دیگم صبرمیکردی دکترا نمیفهمن و کلی افسردگیه بیجا برایه مادر پیش میارن..با روح و روان مادر بازی میشه وقتی بهش بگن تو عجله کردی بچت زنده بوده فلانی همینطوری بوده بچش الان سالم بغلشه....ببین من اینارو برات کامل باز کردم ک اگه کسی هم چنین حرفی بگه ک مثلا بچه فلانی چنین بوده قطعا  جزو همون دسته ای میشه ک رشد ساک بارداری برابر با هفته بارداری پیش میره ولی فقط قلب و ندیده دکتر.مثلا چرا میگم دکتره  با تجربه بوده چون خیلی از دکترها با وجود دوتا سونو دستور سقط و میدن و مادر بعد سقط بعضی افراد میگن اره اون زنده بوده و اینا.....و باعث رنجش خاطر مادرمیشن...درصورتیکه اینا اطلاعات درستی ندارن ک کیا  تا چهار ماهگی صبرگردن و بچش سالم بوده...ببین وقتی دکتر تشخیص سقط رو میده قانونی با وجود دوتا سونو با فاصله یک هفته مجوز میده و الکی الکی هرگز دستور مرگ هیچ بچه ای رو هیچ دکتری نمیده چون خونش گردن دکتر میشه...و دکتر خووهرتونم با تجربه زیادش میخواد مطمین بشه بچه رشد نداره...و این پزشک خواهر شماهم بازهم گفته تکرار کنه ک مطمین تر باشن برایه سقط

سلام  من 4بار تجربه داشتم که نزده.  اما1بار تجربه داشتم که دوهفته صبرکردم زد شکر خدا.&nb ...

خودش که هی گریه میکنه ی دخترداره ازخدا پسر خواست هی میگه نباید میگفتم پسر میخام فقط باید میگفتم سالم باشه هی میگم تو خدایی داری که اینقد بزرگه که پسر خواستن دربرابربزرگیش ی درخواست خیلی پوچ وخنده داره همش میگم ازخدانخوای از کی بخوای تو خواستتوگفتی ازکسی که فقط خودش میتونه بهت بده خطا نکردی خداخیلی مهربونه وصلاحتو دیده هی دنبال این خودشو مقصرکنه

عزیزم اینارو بهش نگو چون گفتی خواهرته  مستقیم برات باز کردم مطلب رو ....چون نمیدونم چرا یه عده ...

ی دنیاممنون خداخیرت بده من خودم ی خانوم منتظرم وتحت درمان وخیلی ازاین چیزاسردرنمیارم ولی امشب خیلی چیزا یادگرفتم ممنون

سلام  من 4بار تجربه داشتم که نزده.  اما1بار تجربه داشتم که دوهفته صبرکردم زد شکر خدا.&nb ...

اگه بارداریه اولش باشه فقط درصورتی بهش دارو یا امپول میدن ک عدد بارداریش کند پیش میره و سریع اسپرین میده....ولی برایه سونو ک هر دو سونو یک سن رو نشون بده دکتر هرگر بهش دارویه انعقاد خون نمیده چ ن اگه بچه بازم رشد نکنه و یهو درد بگیره و سقط کنه  خونریزیش قطع نمیشه و خطرناکه

من هفته۷بودم کلا جنین دیده نشد هفته۹رفتم هم جنین بود هم ضربان داشت

چه جالب...کلا ی دکتری راجب سونو وحتی غربالگری نظرداشت میگفت هیچکدام دقیق نیس خدامیدونه سالیانه چندتابچه بخاطر سونواشتباه سقط میشن

ی دنیاممنون خداخیرت بده من خودم ی خانوم منتظرم وتحت درمان وخیلی ازاین چیزاسردرنمیارم ولی امشب خیلی چ ...

فدااات عزیزم الهی دامن توهم سبزشه بزودی فقط هیچکدوم ازین نگرانی هارو بهش نگو تا هفته دیگه