2777
2789
عنوان

قلب جنین

528 بازدید | 74 پست

سلام

دوستان ابجیم دوبارسونودادگفتن قلب بچه ضربان نداره هردوبارم توسونوگفتن که ۷هفته هستی بااینکه یک هفته فاصله بین دوتاسونوبود رفت پیش متخصص گفت احتمالاتاهفته ۶رفته ولی واسه اطمینان یک هفته دیگه سونوتکرارکن اگه بازم ضربان نداشت از دستش دادی کسی مشابه این بوده ولی جنین هفته های بعد ضربان داشته باشه؟؟

بله معمولا بعضیا ۸ الی ۱۰هفته مشخص میشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من ۸هفته مشخص شد

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

آره دوتا از دوستای من

هر دوشونم تا چهار ماهگی بچشون ضربان قلب نداشت

بچه رو نگهداشتن ننداختن 

الان یکیشون بچش تیزهوشانه سال اول

اون یکی هم هنوز حامله اس ماه پنجمه

این جور. بجه ها میگن تیزهوش تر هستن که اول مغزشون تشکیل میشه بعد قلبشون

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
آردوتا از دوستای من هر دوشونم تا چهار ماهگی بجشون ضربان قلب نداشبجه رو نگهداشتن الان یکیشون بچش تی ...

چهار ماهگی!!؟!؟ ممکن نیست

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
چهار ماهگی!!؟!؟ ممکن نیست

حالا که  ممکن شده

اونم نه یکبار بلکه دوبار

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
شما مشابه دیدین ابجیم خیلی ناراحته

خودم ۸هفته بودم

آره دوتا از دوستای من هر دوشونم تا چهار ماهگی بچشون ضربان قلب نداشت بچه رو نگهداشتن ننداختن  ...

ی دکتری هم راجب این موضوع بحث کرد گفت به بهانه اینکه حتماباید قلب جنین تا۷ماهگی تشکیل بشه جنین میکشن

فک کنم گفته بچت خیلی رشدنکرده

گوش نکن صبر کنی صدای قلبشم میشنوی ان شاءالله

مثل دوتا دوست من

هر دو رو بهشون گفتن بچتون قلب کلا نداره

ولی اینا سقط نکردن نگه داشتن

ماه چهار صدای قلب بچه رو شنیدن

یکی خیلی سال پیش یکی هم همین تازه بارداره ماه پنجمه الان