2777
2789
عنوان

اشپزی

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 37 پست
بزنم تو گوگل سایت دو نفره؟

ببین من تو عمرم فقط ماکارونی پخته بودم که شوهرم اصلا دوست نداره محاله بخوره😂😂طی زمان فهمیدم خورشت باید کم اب بشه نه ابکی ادویه و رب هم خوب بزنم به غذا مرغ و گوشت با پیاز خوب تفت بده اینا خودش قلق های اشپزیه

👈🤷👉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من تو عمرم فقط ماکارونی پخته بودم که شوهرم اصلا دوست نداره محاله بخوره😂😂طی زمان فهمیدم خورشت ...

و البتع ادویه مخصوص هر غذا مثلا لوبیا پلو دارچین.قیمه گلاب و دارچین و زعفرون ی کم شکر.قرمه سبزی دارچین و هل.برنج هندی کمی گلاب برا عطر.وووو

بگو قلقشو😍😍😍😍😍😍

اول اینکه مامانم کلا همه مرغا رو از ب قبل تو طعم میزاره هرمدلی ک بخواد بپزه فرقی نمیکنه ... ته قابلمه بزرگ سه بسته نمک میریزه شکم مرغ و پر میکنه ...زیر پوست مرغ و کره میزاره و بعد کامل روی کل مرغ و هم با کره چربه چرب میکنه ...بعدم مثل اینکه برنج دم بزاری ...روی در قابلمه دمکنی میزاره و ۴ ساعت اجازه میده مرغ باشعله کم بپزه ...هم شکم پره هم سوخاری ..محشر میشه ...در اخر فقط نمکای ته قابلمه سوختن همین

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
و البتع ادویه مخصوص هر غذا مثلا لوبیا پلو دارچین.قیمه گلاب و دارچین و زعفرون ی کم شکر.قرمه سبزی دارچ ...

من یکم دارچین تو قیمه ریختم شوهرم میگفت این مزه قیمه عادی نمیده گفتم نه عادیه چیزی نریختم هرچی زیر ابی رفتم قبول نکرد اخرش گفتم اره دارچین ریختم گفت دیگه هیچوقت دارچین نمیخرم😂😂😂😂😂😂😂

👈🤷👉