2777
2789
عنوان

مترجمی

178 بازدید | 7 پست

سلام .چرا میگن رشته مترجمی زبان های خارجی مثل عربی،انگلیسی ،و...یکی از پردرامد ترین شغل های ایران محسوب میشه تو اینترنت هم نوشته و اینکه چه دانشگاهی براش خوبه

مترجمی زبان انگلیسی بهتر از عربیه دانشگاه تهران که عالیه ولی زیاد خودت رو درگیر اعتبار دانشگاه ها ن ...

اخه میگن چون ایران با کشورهای های عربی زیاد ارتباط داره و زیاد عرب میان تو ایران خیلی بهتر از انگلیسی و اینکه میگن تو این رشته دانشگاه علامه طباطبائی از تهران و بهشتی هم بهتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه میگن چون ایران با کشورهای های عربی زیاد ارتباط داره و زیاد عرب میان تو ایران خیلی بهتر از انگلیس ...

عزیزم ایران کجا عرب میاد گول نخور مگه نمیبینی اوضاع روابط ایران با کشورای دیگه رو هیچ کشور عربی به خاطر دخالت های بیجا توی امور داخلیش از ما دل خوش نداره 

تو اگه عربی دوست داری برو پی اش حتما موفق میشی 

لبخند بزن اینم میگذره ❄
واقعا راس میگی؟؟؟ منم دانشجوی زبانم ولی این اطلاعاتی که گفتی رو نمیدونستم  برعکس من شنیده بود ...

من کلی اطلاعات دراوردم میگن خیلی توش پوله البته بستگی داره چه دانشگاهی می خونه و آیا مترجمی می خونی و چه زبانی ؟

من کلی اطلاعات دراوردم میگن خیلی توش پوله البته بستگی داره چه دانشگاهی می خونه و آیا مترجمی می خونی ...

من دقیقا برعکس شنیدم😂

شنیدم دانشگاش مهم نیس اصلا تو این رشته

من خودم ازاد میخونم انوزش زبان اما خب هم میشه معلم شد هم مترجم دیگه

من دقیقا برعکس شنیدم😂 شنیدم دانشگاش مهم نیس اصلا تو این رشته من خودم ازاد میخونم انوزش زبان ام ...

نمی دونم اما آموزش زبان با مترجمی زبان فرق داره و اینکه انگلیسی درسته انقدر دیگ بازار کار نداره و خیلی دانشگاه‌ مهمه