2789

چجوری ب این نتیجه رسیدی؟یعنی مثلا بغل باباش با اشتیاق میره؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلا بغل هیچکس دست باز نمیکنه که بره، منم نمیشناسه انگار

یعنی اصلا علاقه نداره کسی از رو زمین بلندش کنه؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
مثلا چند ماه😞

بچه من زیاد بهم علاقه نشون نمی داد کلا بغل کس خاصی نمیخاست بره و خنثی بود،مادر شوهرم میگفت این بچه مادر نداره🤨 الان یه سال و نیمشه عاشقم شده البته باباشو از یه سالگی عاشقش بود. اتفاقا خیلی هم باهوشه و همه میگن شخصیت اجتماعیش قویه

یعنی اصلا علاقه نداره کسی از رو زمین بلندش کنه؟

چرا کمرشو بلند میکنه نشون میده که دوست داره بغلش کنی، ولی نه فقط برای من حالا هرکس باشه، ولی از تو بغل مثلا مامانم دست باز نمیکنه بیاد بغل من

چرا کمرشو بلند میکنه نشون میده که دوست داره بغلش کنی، ولی نه فقط برای من حالا هرکس باشه، ولی از تو ب ...

خب پس خوبه ک.نگرانم کردی دختر.الان هنوز ب اون درک نرسیده چیزی نیس