2777
2789

منم چشام درددد میکنه😬

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من hpهست و هر چیزی بگی روش نصب کردم دیگه از گوشی بی نیازم.

تلگرام-واتساپ-اینیستاگرام-سروش-ایتا-شاد  و...

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

همونو بگو حالا این ب درک اینکه هر کی از فامیل منو میبینه میگ خوش ب حالت الکی نمره میگیری داره روانیم میکنه  سه برابر زمان مدرسه فشار رومه و حس میکنن من مفتکی دارم نمره میگیرم از ضعف چشم بدتره

قیمت؟🥺

من هشت سال پیش گرفتم قیمت الانو ندارم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

الان دگه همه برندا خوبن عزیزم..بیشترشون چینی هستن و باکیفیت.. بعضیا فقط بخاطر برندش چون مشهوره گرونترهست ولی الان همه لپ تاپ مشخصات فنی بالایی دارن و خوبم کار میکنن.. مثلا قبلا میگفتhp زیاد خراب میشه که این حرف مال قبلنه و الان واقعا همه با هم آپدیت شدن.. قبلا لنوو قیمتش پایین تر بود الان نمیدونم.. 

همونو بگو حالا این ب درک اینکه هر کی از فامیل منو میبینه میگ خوش ب حالت الکی نمره میگیری داره روانیم ...

نه فقط معلم ها و دانش آموز ها میفهمند چه فاجعه ای شده😬

هردوباید ۳برابر کار کنن