2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دوش ؟ 

آره دیگه

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

سلام دوستان عزیزم پول آب و گاز ساختمان خیلی بستگی به این داره خونتون چند متره و اینکه کجا هست. مثلا توی مناطق بالا شهر است یا توی مناطق پایین. ما قبلا یه جا زندگی می کردیم خونه ی شیکی بود سعادت آباد تقریبا500 متر بود این خونه یه لابی بود سقف لابی از این سقف های حفره ای بود که بهش  سقف وافل می گفتن. این سقف با یه نورپردازی خیلی شیک و حرفه ای داشت برخی از اهالی ساختمون می گفتن این لامپا باید شبانه روز روشن باشه اما واقعا پول برقش زیاد می ومد ما نمی تونستیم ماهیانه انقدر پول برق بدیم خیلی بد بود دیگه انقدر هزینه شارژ ساختمون دادیم بیخیال اون خونه شدیم الان اومدیم توی یه خونه توی هفته تیر که خیلی خوبه شارژشم ماهیانه 150 هزارتومن هست. 

محاسبه هزینه آب و گاز هم میتونه بر حسب نفر محاسبه بشه و هم بر اساس زیربنا , اما به نظر من اگر قبض آب و گاز و کلا مشاعات جمع بشه و نصفش بر حسب نفرات و نیمی از آن بر اساس مساحت آپارتمان حساب بشه منصفانه تر است. برای محاسبه دقیق تر به سایت خدمات لوله کشی تهران مراجعه کنید که در این مورد روش های محاسبه خوبی پیشنهاد داده.

با سلام و ضمن خسته نباشید. مدیر ساختمان ما اعلام کرده برای خرید یک جک پارکینگی می خواد اقدام کنه، ما هشت واحد هستیم تردد بالایی نداریم به همین دلیل مدیر ساختمان ما می خواد از جک های درب پارکینگ ایرانی و ارزون استفاده کنه اما من و 5 نفر دیگه معتقدیم برند فک که یک برند ایتالیایی داره و نمایندگی انحصاریشم تو ایران هست، بگیریم. این برند جک رو یکی از آشناهامون داره خیلی ازش راضیه خداروشکر، توی 10 سالی که نصب کردن جک درب پارکینگ رو هیچ خرابی نداشته . اینجوری یه بار پول میدی هی هم پول تعمیر و خرابی نمیدی. نظر شما چیه موافقین؟!

با سلام و ضمن خسته نباشید ما قرار هست برای ساختمونمون جک بخریم، خدایی خیلی خیلی سخته مثل این قدیمیا جک پارکینگ : https://doorgans.com/product-tag/parking-door/ رو باز کنیم خیلی حوصله سر بره بعضی وقتا که می خواییم برم درب پارکینگو ببندم نگران بچم میشم که توی ماشین مونده و من باید پیادعه بشم برم درب رو ببندم اما اگه یه جک نصب کنیم روی در، خیلی راحت بدون پیاده شدن از ماشین میشه درب رو بست و رفت. حالا سوال اینه که چه برند جکی بگیریم یکی از همسایه ها میگه جک ایرانی بگیریم به خاطر قیمتش، یکی هم میگه بیا فادینی نصب کنیم به خاطر قدرتش اما من خودم با سرچ توی اینترنت متوجه شدم جک فک می تونه بهترن باشه و خراب نشه حالا موندیم سر اینکه دقیقا چی بخریم. 

با سلام و ضمن خسته نباشید ما قرار هست برای ساختمونمون جک بخریم، خدایی خیلی خیلی سخته مثل این قدیمیا جک پارکینگی رو باز کنیم خیلی حوصله سر بره بعضی وقتا که می خواییم برم درب پارکینگو ببندم نگران بچم میشم که توی ماشین مونده و من باید پیادعه بشم برم درب رو ببندم اما اگه یه جک نصب کنیم روی در، خیلی راحت بدون پیاده شدن از ماشین میشه درب رو بست و رفت. حالا سوال اینه که چه برند جکی بگیریم یکی از همسایه ها میگه جک ایرانی بگیریم به خاطر قیمتش، یکی هم میگه بیا فادینی نصب کنیم به خاطر قدرتش اما من خودم با سرچ توی اینترنت متوجه شدم جک فک می تونه بهترن باشه و خراب نشه حالا موندیم سر اینکه دقیقا چی بخریم.