2777
2789

همین الان دیدم که این کار موجب عدم اعتماد به نفس و نداشتن توانایی تصمیم گیری میشه

من الان اینجوریم 

نمیتونم تصمیم بگیرم 

حس بدی نسبت به خودم دارم 

همش فک میکنم همه از من بهترن
همش یکی باید برام تصمیم بگیره 

نزارید بچه هاتون مثل من بار بیاد 

من حس خوبی به خودم و رندگیم ندارم

مثل من نمیزارن تنها باشم برا یه هفته

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من چند وقت پیش تاپیکشم زده بودم و دقیقا مثل خودتم متاسفانه

توام نمیتونی تصمیم بگیری درسته 

من فک میکنم همه خیلی از من بالاترن یا من اصلا جذاب نیستم

برای درمان نمیدونی باید  چیکار کرد

توام نمیتونی تصمیم بگیری درسته  من فک میکنم همه خیلی از من بالاترن یا من اصلا جذاب نیستم برای ...

اینکه فکر کنم همه از من بالاترن نه اما اینکه فکر میکنم همه از من خوشبخت ترت آره و هیچوقت قدرت تصمیم گیری ندارم همیشه ام گند میزنم تو تصمیم گیری هام 

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28
اینکه فکر کنم همه از من بالاترن نه اما اینکه فکر میکنم همه از من خوشبخت ترت آره و هیچوقت قدرت تصمیم ...

منم گند میزنم 

مثلا یه لباسم اگر به نیل خودم باشه 

بعد از چند وقت همه میگن زشته خودمم حالم ازش بهم میخوره 

منم گند میزنم  مثلا یه لباسم اگر به نیل خودم باشه  بعد از چند وقت همه میگن زشته خودمم حا ...

دقییییییقا منم همینجوری ام باورت نمیشه اگه بهت بگم چقد لباس نو داخل کمدم دارم که چون فقط یه نفر گفته زشته یا سنم و میبره بالا یا چاق نشونم میده دیگه نپوشیدمشون راه درمان هم واقعا نمیدونم چون تقصیر خودمون نیست کسی که باید درمان شه طرف مقابله که اذیت میکنه من با مشاورم چند بار صحبت کردم جواب نگرفتم

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28
دقییییییقا منم همینجوری ام باورت نمیشه اگه بهت بگم چقد لباس نو داخل کمدم دارم که چون فقط یه نفر گفته ...

منم خیلی مانتو نو دارم 

که اصلا نمیپوشم یا دو سه بار پوشیدم 

ینی تا اخر عمر باید اینطوری بمونیم؟

میتونی تصمیم بگیری ؟ یا اعتماد به نفس داری؟ متولد 81؟

تو تصمیم گیری هام حتما با چننند نفر بزرگ تر صحبت میکنم اعتماد بنفسم خیییییلی پایین نیست اما خب بازهم بنظرم کافی نیست بخاطر اعتماد بنفسم سرهرکاری نمیتونم برم چون قدرت خوب صحبت کردن ندارم متولد هشتادم عزیزم نوزده سالمه

منم خیلی مانتو نو دارم  که اصلا نمیپوشم یا دو سه بار پوشیدم  ینی تا اخر عمر باید اینطوری ...

نه وقتی وارد اجتماع بشی عوض میشی من فقط یه مدت داخل اجتماع بودم اما اخلاقم خیلی عوض شد یکم بهتر شده اما کافی نبود اگه اجازه داشته باشی سرکار بری برات خیلی خوبه

میتونی تصمیم بگیری ؟ یا اعتماد به نفس داری؟ متولد 81؟

متولد ۸۱ ام آره....تصمیم گیری سخته بعضی وقتا اعتماد به نفس هم کمی دارم...ولی احساس نمیکنم بتونم مستقل بشم این خیلییی بده😐😐😑😑😑

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر