2777
2789

من سه سال پیش خوندم زیاد یادم نیست ولی چیزی که میدونم حتی اگه یه فاصله اشتباه بزنی باید برگردی از اول برو و از کدنویسی اولت یه چک کن شاید یه جاییش واشتباه رفتی 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بلد نیستم ولی خیلی دنبالم یاد بگیرم کد نویسی از کجا باید یاد بگیرمش؟

از مقدماتی شروع کن  از ترسیم چارت بهت یاد میده تا بالا. البته قبلش مشخص کن چه زبانی و میخوای یاد بگیری  

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
من بلد نیستم ولی خیلی دنبالم یاد بگیرم کد نویسی از کجا باید یاد بگیرمش؟

میتونی از اپارات یا یوتیوب فیلم ببینی

از سایتای فرادرس یا مکتب خونه بخری آموزش هاشو

یا کتاب بگیری از روی اون بخونی

اول باید با الگوریتم و فلوچارت آشنا شی

بعدش بتونی کد بزنی

چقدر زبان میبره تا یه زبونی رو نسبتا خوب یاد بگیری وبتونی وارد بازار کارشی ؟

بستگی به یادگیریت داره چون درس واقعا سختیه و کدهای پایه و علامت های که باید یاد بگیری سختن و زیاد و زبانت باید قوی باشه و دقت فوق‌العاده بالا 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
میتونی از اپارات یا یوتیوب فیلم ببینی از سایتای فرادرس یا مکتب خونه بخری آموزش هاشو یا کتاب بگیری ...

با فلوچارت و الگوریتم آشنایی دارم قبلا هم اسمال بیسیک بلد بودم البته ابتدایی تر 

ولی مدرک ندارم و کامل نیست ، هیچ دوره ای ندیدم تو یوتیوب یا نت همشون نصفه...

رها هستم یه سگ کوچولو به اسم طلا دارم همین دیگ، تولدم یادتون تره: ۲۳ ابان

تابع bestرو بالای تابع mainتعریف کن

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ