2821
2789
عنوان

حالم یه جوریه ..

148 بازدید | 14 پست

وقتی می بینم مردم انقد امید دارن زندگی میکنن میگم اینا چرا اینطورین ... مثلا ی نفر شنیدم امروز  کابینت بندی سی میلیونی کرده ... میگم که چی ..  یا می بینم اینهمه تجملات میکنن کیک دانشجویی و جشن و ...

اصلا ادمارو ت اینستا می بینم میگم چرا اینطورین 

میگم تو این گرونی چطور انقد واسه چیزای بیخود پول خرج میکنن 😑😑😑😑

عزیزم متاسفانه الان اکثرا مث شما شدن

ولی حتما مشاوره برو اینجوری زندگی کردن زجره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خونش کابینت میخواس الان مادرم کاشی کف سرویسو عوض کرد فرنگی گذاش کابینت زد 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

زندگی باید کرد..وقتی خدابهت داده خرج کن لذت ببر..ولی ب اونا ک دستشون تنگه هم کمک کنی ثواب میکنی و اینکه اسراف هم نکنیم ..

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

پس چیکار کنن؟؟ اینام جزئی از زندگیه دیگه نمیشه همش خورد و خوابید که

البته من جز این دسته ادما نیستما

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
پس چیکار کنن؟؟ اینجام جزئی از زندگیه دیگه نمیشه همش خورد و خوابید که البته من جز این دسته ادما نیست ...

خب اینا هم خوردن و خوابیدنه دگ ... ناشکری نمیکنما بازم خداروشکر ... ولی میگم چرا انقد زندگیا فرق دارن فاصله طبقاتی هست ی سریا تو پول برنج و مرغشون موندن ولی بعضیا به مسخره ترین چیزا پول میدن 

خب پول دارن دلشون میخواد ارتباطش به شما چیه؟ بشینن گریه کنن برای کسی که نداره؟

نگفتم چرا خرج میکنن ... گفتم چرا غیرقابل درکن برام .. حال  روحی خودمو گفتم از بقیه گلایه نکردم 

خب اینا هم خوردن و خوابیدنه دگ ... ناشکری نمیکنما بازم خداروشکر ... ولی میگم چرا انقد زندگیا فرق دار ...

میدونم چی میگی عزیزم... منم تقریبا اینجورم انگار دل مرده شدم یه حالت افسردگی دارم یا نمیدونم ادم بیخیالی ام برام مهم نیست اینا خیلی😩نمیدونم چرا

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز