2777
2789
عنوان

ریفلاکس دخترم😔

1171 بازدید | 18 پست

مدام دهنش میجنبه و تو خواب صدا درمیارع یه حالت ناله مانندی داره.شیرهم  روزی ۴ ۵ بار بالامیاره ۴ ۵بارم پنیری که مقدارش کمه.گاهی اوقات شیری که بالا میارع جهندس وگاهی هم بلافاصله بعداز شیرخوردن بالامیاره.۱۸ روزشم هست

شیرخودمم میخوره.تو شهرستانم که فقش یه دکتر اطفال هست که اونم احساس میکنم سرسری کار میکنه میخام ببرم مشهد ولی تردد ممنوعه فعلا نمیدونم چیکار کنم.این علائمی که گفتم ماله ریفلاکسه دیگه؟تازع کولیک هم داره😥

خوش اومدی آوای مامان😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کولیک تا ۴ ماهگی خوب میشه رفلاکس هم ۶ ماهگی من دخترم با اینکه عاروق اش میگرفتم بازم جهشی پرتاب میکرد بعضی وقتا تو خواب نزدیک بود خفه بشه ی بالشتی نرم بزار زیر سرش شیب داشته باشه گریپ  میکسچر بده،قطر دل درد شکمش دورانی چرب کن کل بدنش چرب نگه دار

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌
دکتر چی نوشت؟

هیچی گفت همه بچه ها بالا میارن ۱۰ روز دیگه بهتر نشد یه شربتی نوشت تو دفترچه گفت صبح ناشتا بده اصلا نگاه نکردم چی نوشت

خوش اومدی آوای مامان😘😍

غذاهای نفاخ نخور

سیر کلم پیاز طعم شیرتو عوض میکنه

میوه های الرژی دهر نخور توت فرنگی کیوی 

ماست و شیر .. کم بخور

نوقع خواب حداقل ۳۰ درجه زیر سرش بلند باشه

بعد از شیردهی فورا نذارش زمین حداقل ۲۰ دقیقه بغلت باشه طوری که سرش از بدنش بالاتر باشه

دمای اتاق متعادل باشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
کولیک تا ۴ ماهگی خوب میشه رفلاکس هم ۶ ماهگی من دخترم با اینکه عاروق اش میگرفتم بازم جهشی پرتاب میکرد ...

گریپ میکسچر دادم ولی کولیف بیشتر ارومش میکنه.خب دخترت خوب وزن میگرفت؟

خوش اومدی آوای مامان😘😍
هیچی گفت همه بچه ها بالا میارن ۱۰ روز دیگه بهتر نشد یه شربتی نوشت تو دفترچه گفت صبح ناشتا بده اصلا ن ...

ببین چی نوشته؟

چند وقتشه بچه اتون؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
غذاهای نفاخ نخور سیر کلم پیاز طعم شیرتو عوض میکنه میوه های الرژی دهر نخور توت فرنگی کیوی  ما ...

همه اینکارارو میکنم ولی بازم نا ارومه.غذاهای نفاخ کلا حذف کردم هنچنین پروتئین گاوی.ریفلاکس پنهان هم نیاز به درمان داره؟

خوش اومدی آوای مامان😘😍

دختر منم رفلکس داشت. هرچی شیر میخورد بلافاصله همون توی بغلم بالا میاورد.

رژیم غذاییتو رعایت کن گلی، لبنیات اصلا نخور، میوه های اسیدی نخور، ترشی و چیزای تند نخور، سرخ کردنی زیاد نخور، نوشیدنی های گازدار نخور، و ... کلا هرچی واسه معده ضرر داره.

دخترتم زیرش باید شیبدار باشه ، سی درجه، از کمر به بالا. خیلی شیبدار نشه که به ستون فقراتش فشار بیاد.

بعد از شیر خوردن هم بیست دقیقه تا نیم ساعت عمودی نگهش دار.

من اینکارارو کردم بهتر شد.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

همه اینکارارو میکنم ولی بازم نا ارومه.غذاهای نفاخ کلا حذف کردم هنچنین پروتئین گاوی.ریفلاکس پنهان هم ...

کولیکز بخر برای نفخش

قطره پدی لاکت هم بخر خوبه برای رفلاکس

گریپ میکسچر دادم ولی کولیف بیشتر ارومش میکنه.خب دخترت خوب وزن میگرفت؟

نه اصلا شیر جذب بدن اش نمیشد وزنش خیلی کم شد تا شش ماهگی خداروشکر دیگه قطع شد

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌

بچت کوچیکه؟چند وقتشه؟

پسر من از شدت رفلاکس بستریش کردن۳روز نزاشتن شدر بتوره

ی کلیپ از دکتر خیراندیش دیدم ک توش گفت رفلاکس از سردی معدس برااینکه معده رو گرم کنیم ب شکم نوزاد روغن کنجد یا روغن سیاهدانه(من سیاهدانه زدم) بزنید رفلاکسش قطع میشع بعده چند وقت

توام بزن براش من کلا ده بارم نزدم اما کامل هوب شد

عزیزم اگر تازه شروع شده و جهشی بالا میاره ممکنه باکتری هم باشه. اسهال نداره احیانا؟ آب بدنش کم نشده؟ مثلا لباش خیلی خشک بشه و..

بچه ی من رفلاکس داشت و زیاد بالا میاورد و دل درد داشت. اما بعد چند ماه برطرف شد.داروهای مشابه کولیف می دایم بهش گاهی. اما در نهایت باید دوره اش بگذره. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.