2777
2789
عنوان

بقایا سقط

164 بازدید | 9 پست

دوستان گلم سلام،من توهفته پیش اواخر هفت هفته ضربان نداشت دکتر میزو تجویز کرد یه دکتر دیگه هم  کورتاژ،که با دمنوش خیلی چیزایه بزرگ و وحشتناک دفع کردم،بعد آخرین دفع که خیلی بزرگ بود خونریزیم هم کاملا ازبین رفت،امروز بعد ده روز رفتم سونو واژینال ،گفت یه کوچولو بقایا مونده و ضخامت اندومتر 7میلی و یه فولیکول 23میلی بالغ هم دارم،بچه ها کسی بوده که جواب سونوش بعداز سقط مثل من بوده باشه؟

آره عزیزم. منم الان دقیقا وضعیت شمارو دارم. بقایا دارم و در حال مصرف دارو هستم. یه هفته پیش سونو دادم گفت یه بقایا زیر دو سانت به حجم یک میل دارم. داکسی و مترژن و مترونیدازول داده. از اونروزم چیزی ازم دفع نشده. منم شدیدا نگرانم. از دیشبم سوزش شدید دارم که دکترم سیپروفلوکساسین، فلوکونازول و پماد کلوتریمازول داده بهم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم. منم الان دقیقا وضعیت شمارو دارم. بقایا دارم و در حال مصرف دارو هستم. یه هفته پیش سونو داد ...

من سونو بهم گفت با پریود بعدیم دفع میشه،من حتی میزو که دکتر تجویز کرده بود دوهفته پیشم نگرفتم با دمنوشا یهو شروع کرد به دفع شدن، حالا به نظرتون ضخامت اندومتر 7میلی خوبه؟

چقدر عجیب... یعنی الان فولی بالغ داری؟مگه میشه؟ پس الان اقدام کنی،ممکنه باردار بشی

آره خودمم درتعجب هستم،ضخامت اندومتر زده 7میلی،و فولیکول 23میلی کاملا بالغ در تخمدان راست،اینکه با اون چیزایه وحشتناک وزیادی که دفع کردم بازم گفتن یه کوچولو بقایا مونده بازم درتعجبم،چون بچه قشنگ واضح و جفت وکیسه بچه وهماتومامو همرو خیلی واضح و بزرگ دیدم

من سونو بهم گفت با پریود بعدیم دفع میشه،من حتی میزو که دکتر تجویز کرده بود دوهفته پیشم نگرفتم با دمن ...

والا ضخامت اندومترو من سر درنمیارم. ولی حتما سونو رو دکترتون ببینن. انشالله که مشکلی نیست. توکلت به خدا باشه. خیلی خوبه که با دمنوش سقط شد. برا من با ۴ تا میزو و بسختی در طول یک هفته سقط شد. مشکل اصلی بعد از سقط دفع بقایاس که متاسفانه برای من دچار عفونت شده😣 فکر کن خود سقط به اندازه کافی ادمو ضعیف میکنه چه برسه به اینکه بمونه و عفونتم بکنه. من الان شرایط پر استرسی رو تجربه میکنم. اگه کسی تجربه ای داره بگه استفاده کنیم ازش

والا ضخامت اندومترو من سر درنمیارم. ولی حتما سونو رو دکترتون ببینن. انشالله که مشکلی نیست. توکلت به ...

عزیزم حق داری بمیرم که اینجوری شدی،ایشالا عفونت وحالت هرچه زودتر خوب بشه

والا ضخامت اندومترو من سر درنمیارم. ولی حتما سونو رو دکترتون ببینن. انشالله که مشکلی نیست. توکلت به ...

دوستم حتما دمنوش تخم رازیایه و پونه وسیاهدانه استفاده کن،برایه عفونت زنانگی معجزه میکنه