دارم از نگرانی میمیرم دختر سه ماهم رو تکیه داده بودم به بالشت داشت بازی میکرد با دستاش با مامانم زنگ زد با اون حرفیدم یه لحظه حواسم نمیدونم کجا رفت دیدم سر خورده پایین بالشت هس میترسم سرش چیزی بشه گریه نکرد آخه اومدم بغلش کردم شیر دادم بالا آورد همش رو ولی مثل همیشه بازی میکنه ممکنه چیزیش بشه توروخدا مامانا اینجوری تجربه داشتین؟
من پسرم یه بار از رو تخت افتاد و خیلی گریه کرد. ولی چون حالش طبیعی بود دکتر نبردم. ولی بهم گفتن اگه بچه بالا آورد باید پیگیری کنی. به نظرم یه زنگ بزن اورژانس. امشبم تو خواب حواست بهش باشه. ولی استرس نداشته باش. ایشالا چیزیش نشده
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فکر کنم دو ماهش بود. چون کمرم درد میکرد رو تخت پوشکشو عوض کردم. تا چهار قدم از تخت دور شدم قل خورد افتاد زمین 😔 آخه هنوز بلد نبود رو شکم بیاد منم خیاام راحت بود. نمیدونم چطور یهو تونست بچرخه. چقدر ناراحت شدم. ولی بیشتر از ترس گریه کرد.
خیلی بده آدم نمیدونه از نگرانی چیکار کنه ولی یکم پیش شیر دادم دیگه بالا نیاورد 😥
ایشالا که هیچیش نشده. بچه ی یکی از آشناها از رو اوپن آشپزخونه افتاد هیچیش نشد. خوبیش اینه تو این سن وقتی دارن میفتن خودشون بدنشونو گرد میکنن. اینجوری کمتر آسیب میبینن. حکمت خدا. فقط امشب هوشیار باش عزیزم. ولی اگه طبیعی بود دیگه نگران نباش. خدا حفظش کنه برات
بالاآوردنم تو نوزاد طبیعیه! اون واسه بچه بالای یه سال و بعد ضربه شدید
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️