2777
2789
عنوان

کمپین یلدایی😍

285 بازدید | 11 پست

بیاین امسال که همه تنهاییم بجاش هر چی درست کردیم به اندازه سهم ینفر از وسایلی که داریم ببریم بیرون بدیم به یه فرد نیازمند یا بچه های کار 

یا کسی بیشتر در توانش هست بخره بده 

بنظرم آدم خودشم حالش خوب میشه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

من احتمالا از خوراکی هایی که درست میکنم ببرم برا همسایه پایینی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من احتمالا از خوراکی هایی که درست میکنم ببرم برا همسایه پایینی

چه کار خوبی دست گلت درد نکنه😍

خب اینجوری که کرونا بیشتر منتقل میشه از خوراکی

خوراکی نزدیک ۱۲ ساعت بمونه روش ویروس هم باشه از بین میره 

منم یه شب قبل درست میکنم.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خوراکی نزدیک ۱۲ ساعت بمونه روش ویروس هم باشه از بین میره  منم یه شب قبل درست میکنم.

مثلا چه چیزهایی رو باید ۱۲ ساعت زودتر آماده کرد میشه به منم بگین

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
مثلا چه چیزهایی رو باید ۱۲ ساعت زودتر آماده کرد میشه به منم بگین

مسقطی یه شب قبل 

ژله ۱۲ ساعت قبل 

کیک و کاپ کیک  ۱۲ ساعت قبل

ماهم تو فامیل پول جمع کردیم حدود 1ونیم، قراره فردا بریم میوه و آجیل  بخریم وبه خانواده های فقیر بدیم 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
عزیزم یه سوالی دارم .استادای شماهم همش پرسش و کوییز و... میگیرن؟واقعا وقت میکنی؟

اره بخدا چند تا کلاس آزمایشگاه دارم هی باید براشون گزارش کار بنویسم 😭با کارای خونه و همسر داری واقعا گیج شدم دیونه شدم