ssssevilll مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 3701 عنوان بیاین بچه ها 42 بازدید | 4 پست من ۲۳سالمه متاهلم یه بچه دارم دوساله میخام درس بخونم نمیدونم چیکارکنم شروع کنم واسه کنکور بخونم یا برم رشته ی بدون کنکور 1399/09/25 | 19:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 بخون برا کنکور به هر چیزی قانع نشو فقط شروع کن چون جوونی الان بهتر میتونی برا کنکور بخونی کارایه مامان منو نکن 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 آره هر کاری دوست داری انجام بده با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
ssssevilll مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 3701 بخون برا کنکور به هر چیزی قانع نشو فقط شروع کن چون جوونی الان بهتر میتونی برا کنکور بخونی کارایه مام ... سخته کنکور خیلییییی واقعا موندم
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 سخته کنکور خیلییییی واقعا موندم میتونی مطمئن باش 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر