2777
2789
عنوان

نیش زدگی زنبور

2874 بازدید | 10 پست
سلام دوستای عزیز شوهرم رو دو روز پیش زنبور از رو شلوار نیش زده روز اول فقط یه خورده جاش قرمز بود ودرد میکرد ولی از دیروز اندازه ی یه کف دست قرمز قرمز شده وداره پررنگتر میشه الان رنگش خیلی تیره شده کسی تجربه ای نداره ؟ممنون میشم کمککککککککککککککک
خدایا میدونم از رگ گردن به من نزدیک تری ،اما من حالیم نمیشه بغلم کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز همسر منم زنبور نیش زد و همونجا دکتر بود. نیشو گفت باید دربیاری در اوردو یه امپول دگزا براش زد و مشگلی هم پیش نیومد
خدایا تو تنها امیدمی و من امیدم رو از دست نمیدم[smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
موووونا جون آخه من تو نت خوندم فقط زنبور عسل رو باید نیشش رو در آورد چون وقتی نیش میزنه کیسه ی نیششم رو میذاره ولی زنبوری که شوهرم رو نیش زده از زنبورای زرد کوچیک بوده
یک آشنای عزیز جاش ورم نکرده فقط خیلیس ناجور قرمز شده البته الان دیگه سیاه شده اینقده لجبازه که حرف گوش نمیکنه نمیره دکتر من فقط دارم جوش میزنم الان نشسته داره والیبال میبینه انگار نه انگار واسه دوشنبه هم برنامه ی شمال ریخته میگه تا دوشنبه خوب میشه از دیروزم داره لنگ لنگ راه میره
سعی میکنم راضیش کنم ولی شوهرم اصلا به حشرات حساسیت نداره یعنی اگه تو طویله هم بخوابه صبح یه جای بدنشم قرمز نیست