درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
شما قصد ارائه خدمت دارید باید جایی برید که متقاضی بیشتر باشه،بقیه که گروه شما رو نمیشناسن که توی هر اپی باشید،بیان همونجا
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
بله راحته ولی اکثراً تمایلی به نصبش ندارن شما باید میرفتید توی یه برنامه ای پرمخاطب باشه شما قصد ا ...
حالا زدنش تصمیم من نبوده
ولی ما یه اپی میخواستیم شکل تل ولی خب چه کنیم که فیلت بود و نمیشد راحت رفت توش هی باید فیلت شکن باز میکردیم .واتساپم همه ی گروه ها و پیاما رو یه جا میاره همه چی تو گوشیامون خ درهم برهم میشد .
حالا زدنش تصمیم من نبوده ولی ما یه اپی میخواستیم شکل تل ولی خب چه کنیم که فیلت بود و نمیشد را ...
واتس اپ همه گروهها و پیامها رو یه جا میاره؟! یعنی چی؟🤔
واتس اپ همه گروهها و پیامها رو یه جا میاره؟! یعنی چی؟🤔
آره دیگه مثلا تو فقط میخوای بری قسمت گروه هات یا فقط کانالات. تو ایتا و تل اینا هر کدوم جداگانه است راحت پیدا میشن .ولی واتساپ چت و گروه و همه چی باهمه یه جا
آره دیگه مثلا تو فقط میخوای بری قسمت گروه هات یا فقط کانالات. تو ایتا و تل اینا هر کدوم جداگانه است ...
آها
خب بنظر من اهمیت چندانی نداره. به خصوص در برابر اینکه نکته ببینید کجا مخاطبان بیشتری دارید، اصلا اهمیت نداره