iroya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 721 عنوان کنکور! 126 بازدید | 19 پست الان رسیدم به اون مرحله ای که دیگه نمی کشم.. درسای ماه قبل که خوندمو خیلی کم یادم میاد و اصلا نمیدونم چه غلطی باید بکنم میشه یکم دلداریم بدید😭😔 الانم ظهر یه ساعت خوابیدم و با سردرد بیدار شدم اما اصلا انگیزه و حس ادامه دادن ندارم... 1399/09/25 | 17:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آواترکیده عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 908 عزیزم جمع بندی نیم سال اول واسه همینه دیگه!الان وقتشه هرچی خوندی از نیمسال اول جمع بندی کنی و مرور کنی دی ماه بعد بری نیمسال دوم دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️
rain001 عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2102 اگر برگردم ب عقب از همونموقع حرفه یاد میگیرم وارد بازار کار میشم سراغ دانشگاه نمیرم عیب اینجا بود ک کل سعادت و خوشبختی رو در دانشگاه میدیدم این صفحه متعلق به من
مهتاب۱۳۸۰ عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 225 ساعت های درس خوندنت رو کم کم زیاد کن اینجوری هم خسته نمیشی هم انگیزه بیشتری داریبهترین کار اینه هر روز یک ربع به ساعت درس خوندت اضافه کنی
آواترکیده عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 908 اگر برگردم ب عقب از همونموقع حرفه یاد میگیرم وارد بازار کار میشم سراغ دانشگاه نمیرم عیب اینجا بود ک ... فقط این نیست کشور ما مدرک محوره حداقلش همه مجبورن یه لیسانس رو داشته باشن و بگیرن دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️
iroya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 721 وای منم عین توام میخوام ساعت 6 بشینم ولی حسش نیس 😭😭😭😭خیلی بده
rain001 عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2102 فقط این نیست کشور ما مدرک محوره حداقلش همه مجبورن یه لیسانس رو داشته باشن و بگیرن متاسفانه اره و منم از این بابت به شدت اذیت میشم این صفحه متعلق به من
mhsa_b عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2993 تو روزی چندساعت درس میخونی؟ من ساعت نمیگیرم ولی روزی سه تا کتاب از هر کتاب یه درس برای عربیمم فیلم میبینم پکیج خریدم
iroya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 721 تو چی من تقریبا ۶ ساعت یا بعضی روزا دیگه خیلی بخوام بخونم ۷ ساعتولی خب باید ساعت بگیری ببینی چقد مفید خوندیولی میگن واسه رشته تجربی حداقل کم کمش۸ ساعت باید بخونیاز کلاسینو گرفتی عربیو؟
mhsa_b عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2993 من تقریبا ۶ ساعت یا بعضی روزا دیگه خیلی بخوام بخونم ۷ ساعت ولی خب باید ساعت بگیری ببینی چقد مفید خو ... نه از استاد حیدری چند تا کتابو در روز میخونی؟
iroya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 721 نه از استاد حیدری چند تا کتابو در روز میخونی؟ معمولا سه تا تخصصی و دوتا عمومیولی هنوز دینیو شروع نکردم اصلا اصلا نمیتونم بخونمش تو چطوری دینیو میخونی😭😭😭😭