2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام دوستان گرامی ،کسانی که سهام عدالت دارند تا  ۳۰ ام بیشتر وقت ندارید برای احراز هویت

اگه برگه سهام عدالت شما ۵۰۰ هزار تومانی هس تا دو ماه دیگه ۲۵۰۰ میلیون میاد حسابتون

و اگه برگه سهام عدالت شما ۱ میلیونی هس،۵ میلیون تومان میاد حسابتون

و بعد از چند ماه برای افرادی که برگه ۵۰۰ هزار تومانی دارن دولت ۲۰ ملیون وام میده بدون ضامن  که پرداخت اقساط ماهی ۴۰۰ هزار تومان هس

و افرادی هم که برگه ۱ میلیونی دارند ۳۰میلیون وام بهشون تعلق میگیره با پرداخت اقساط ماهی ۴۰۰ هزار تومان

لطفا به بقیه دوستان وآشنایان خود اطلاع رسانی کنید،

برای احراز هویت تا ۳۰ ام بیشتر وقت ندارید

تو سایت سهام عدالت پیگیر بشید

اونا که مستقیم انتخاب کردن یا فروختن که سود نمیگیرن. حالا مثلا از بس سودشم زیاده.این دوسه سال بهمون ...

ظاهرا حالا سودش خوب شده که ما روش مستقیم رو انتخاب کردیم

سلام دوستان گرامی ،کسانی که سهام عدالت دارند تا  ۳۰ ام بیشتر وقت ندارید برای احراز هویت اگه بر ...

۲۵۰۰ ریال یا تومان گلی ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ظاهرا حالا سودش خوب شده که ما روش مستقیم رو انتخاب کردیم

انگار گلی میشه الان غیرمستقیم کرد

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
عزیزم ممنون میشه منبع این اطلاعاتم بهمون بگی مرسی

ندونم عزیزم تو واتساپ بود صحتش رو میخواستم از شما بپرسم برو سامانه سهام عدالت اگه روش غیر مستقیمی.من مستقبم هستم

چطور؟

من خبرشو گلی توی نت خوندم 

شماره چهاررقمی سهام عدالت تماس بگیری راهنمایی میکنن گلی که بشه غیرمستقیم کرد و شرایطشو بپرسین و اینکه سودش چجوریه