2821
2789
عنوان

باردارا

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 70 پست
عزیزم منم بچه دومم جفتمم قدامی الان ۲۰ هفتمه ولی شکمم زیاد بزرگ نیست یعنی خودم خیلی لاغر شدن مال شما ...

منم لاغر شدم کلا تا چها ماه فقط وزنم پایین میومد این ماه یکم بهتر شدم. منم شکمم زیاد بزرگ نیست

خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨‍👩‍👧‍👧
منم لاغر شدم کلا تا چها ماه فقط وزنم پایین میومد این ماه یکم بهتر شدم. منم شکمم زیاد بزرگ نیست

شماهم حرکاتشو حس نمیکنی زیر شکمم شبا دراز می کشم می پره حالت تهوع هم ندارم خوب شده مال شما چی

چهره واقعی آدما وقتی مشخص میشه که دیگه منفعتی براشون نداری::❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شماهم حرکاتشو حس نمیکنی زیر شکمم شبا دراز می کشم می پره حالت تهوع هم ندارم خوب شده مال شما چی

منم حرکتشو حس نمیکنم. حالت تهوع هم ندارم فقط ماه اول یکم داشتم. جنسیت بچتون چیه؟

خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨‍👩‍👧‍👧
منم حرکتشو حس نمیکنم. حالت تهوع هم ندارم فقط ماه اول یکم داشتم. جنسیت بچتون چیه؟

نمیدونم گلم ۱۶ هفته انومالی گفت ب احتمال زیاد پسره چون تکون نمی خورد نتونست خوب ببینه گفتم این احتمال چن درصد گفت ب احتمال ۷۰درصد پسره نمیدونم مال شما چیه 

نمیدونم گلم ۱۶ هفته انومالی گفت ب احتمال زیاد پسره چون تکون نمی خورد نتونست خوب ببینه گفتم این احتما ...

خدا حفظش کنه. من بچم دختره.۱۶ هفتگی رفتم سونو  گفت

خدا حفظش کنه. من بچم دختره.۱۶ هفتگی رفتم سونو  گفت

ممنون😘😘ایشالا مال شماهم سالم باشه بچه اولتون چیه 

ممنون😘😘ایشالا مال شماهم سالم باشه بچه اولتون چیه 

مرسی گلم .بچه اولم دختره ۵ سالشه

خدا حفظش کنه مال منم دختره ۵سالشه😁😁

ب دخترم میگم واست یه آبجی میاریم میگه نه من داداش میخام الا و بلا باید داداش بیارین 😂😂😂

ب دخترم میگم واست یه آبجی میاریم میگه نه من داداش میخام الا و بلا باید داداش بیارین 😂😂😂

خدا واست نگه داره گلم بچهای الان همیشه ساز مخالف میزنن 

خدا واست نگه داره گلم بچهای الان همیشه ساز مخالف میزنن 

فدات عزیزم خدا بچه های شماروهم حفظ کنه. بچه های این زمونه ماشاالله خیلی باهوشن

فدات عزیزم خدا بچه های شماروهم حفظ کنه. بچه های این زمونه ماشاالله خیلی باهوشن

ممنون اره والا

از 17 هفته حس کردم ☺️

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

من ۲ روز دیگه ۸ هفتم میشه نبضی حس نمیکنم فعلا😔😀

برا تو که فعلا خیلی زوده😊😊😊

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘