sogand7605 مدیر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 عنوان باردارا | مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 70 پست از کی حرکت نی نی حس کردین؟من هفته ۱۴ ام نبض حس میکنم که تو هفته های قبل نمیفهمیدم بعصی موقع انقد زیاده که حس میکنم قلبم تو شکممه😊ولی کلا انگار تو دلم یه جوریه خودم نمیدونم دوس دارم زود تر بفهمم حرکاتشو 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘 1399/09/25 | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاره1993 عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 132 اها میگن کلا چیه جفت چه خلفی چه قدامی ولی میگن خلفی زودتر حس میشه ان شاء الله که سلامت ... من اصلا نپرسیدم دکترم چیزی نگفت. اره درسته .خیلی ممنونم عزیزم .ان شاءلله شماهم همینطور. 🌺
sogand7605 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 من اصلا نپرسیدم دکترم چیزی نگفت. اره درسته .خیلی ممنونم عزیزم .ان شاءلله شماهم همینطور. 🌺 قربونت 🌼 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
مامان_وروجکک عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 267 ان شاءالله که حرکت میکنه تا ۲۴ وقت داری ان شاالله .شنیدم اونایی که جفتشون خلفیه تکون بچه رو زود حس میکنن .منم جفتم خلفیه. ولی انگاری واسه ما برعکسه خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨👩👧👧
sogand7605 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 ان شاالله .شنیدم اونایی که جفتشون خلفیه تکون بچه رو زود حس میکنن .منم جفتم خلفیه. ولی ان ... اره منم فعلا منتظرم میگن از ۱۵ و ۱۶ شاید بفهمن خلفیا من تپلم هستم شاید دیرتر 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
مامان_وروجکک عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 267 اره منم فعلا منتظرم میگن از ۱۵ و ۱۶ شاید بفهمن خلفیا من تپلم هستم شاید دیرتر چند هفتگی جنسیتشو بهت گفتن خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨👩👧👧
sogand7605 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 چند هفتگی جنسیتشو بهت گفتن از ۱۶ فک کنم معلومه ولی تو آنونالی قطعی میگن 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
sogand7605 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 چند هفتگی جنسیتشو بهت گفتن تو مگه نرفتی آنومالی؟ نمیدونی جنسیتو 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
مامان_وروجکک عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 267 تو مگه نرفتی آنومالی؟ نمیدونی جنسیتو جنسیتو میدونم گلم دختره خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨👩👧👧
sogand7605 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 جنسیتو میدونم گلم دختره عزیزمممم خدا حفظ کنه برات دخترگلتو ان شاء الله که سالم باشن فقط همین من برام فرق نداره جنسیت چیه 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
مامان_وروجکک عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 267 عزیزمممم خدا حفظ کنه برات دخترگلتو ان شاء الله که سالم باشن فقط همین من برام فرق نداره جنسیت ... پفدات عزیزم برای شما هم همچنین.❤❤❤😘 خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨👩👧👧