2777
2789
عنوان

بگم یا نه؟

60 بازدید | 9 پست

سلام، من تو تاپیکای قبلی مشکلمو گفتم 

آقایی که قرار بود باهاش ازدواج کنم بخاطر مخالفت خانوادش و اصرارشون برا ازدواج با یکی دیگه میخواد بره با اون ازدواج کنه و اون دختره دوست دبیرستانمه، من میخوام برم به دختره همه چیو بگم چون نمیدونه،چون خییلی بهم ظلم شده نمیتونم آروم باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکارو نکن.چون بااین وصع مخالفت اگه با اونم ازدواج نکنه عمرا بذارن با شما به جایی برسه

خب میدونم خود این آقا هم یه جورایی میخواد و به من می‌گفت باید هرچی شد قبول کنیم، من برام سخته حداقل اینطور آروم میشم

ولی دختره بگه بهشون بد میشه ها

آخه هنوز دختره نمیدونه ولی با شناختی که ازش دارم میگم اصلا اینو قبول نمیکنه ولی خب از رو شانسم نمیشه گفت، بنظرت چکار کنم پس؟

آخه هنوز دختره نمیدونه ولی با شناختی که ازش دارم میگم اصلا اینو قبول نمیکنه ولی خب از رو شانسم نمیشه ...

نمیدونم بخدا

بهترین کار اینه که کلا فراموش کنی هرررر چیزی که تورو به یادش میندازه رو ازش دور شی

عزیزم این کارا آرومت نمیکنه بیشتر از روی عصبانیته

منم اگه گفتم میگم چون دقیقا همون حالت حرررص رو تصور کردم...

اما الان باید منطقی کار کنی

نمیدونم بخدا بهترین کار اینه که کلا فراموش کنی هرررر چیزی که تورو به یادش میندازه رو ازش دور شی عز ...

آره خب چون خیلی ناراحتم اینکارو میکنم، آخه خونه ای که داره می‌سازه هم کنار خونمونه امکان داره ببینمش تازه با زنش😞