amksar مدیر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 عنوان همسرم🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 46 پست امروز بداخلاقی کردم🥺بحثمون شد... خیلی همسرم رنجوندم😔بعد از کلی بحث بیخود باهم صحبت کردم یکوچولو، اونم خندیدگفت ناراحت نیستم. ولی عذاب وجدان دارم... خیلی داره زحمت میکشه خیلی بداخلاقی کردم🥺چیکا کنم جبران بشه؟ 1399/09/25 | 16:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 منم مثل تو..پاچه بدبختا گرفتم😬ناهار خورد ورفت سرکار گفت از صبح از دست ارباب رجوع کلافم حالا هم تو. ... گناه داره آخه... 🥺
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 گناه داره آخه... 🥺 میدونم...دست خودم تیست استرس میگیرم باید سر یکی خالی کنم که بدبخت اومد جلوم تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 منم تازگیا خیلی بداخلاق شدم هرچی همسرم هوامو داره میگه میخنده بغلم میکنه باز سره هرچیزی هرچی دلم میخ ... خیلی بده اینجوری باشی😕
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 میدونم...دست خودم تیست استرس میگیرم باید سر یکی خالی کنم که بدبخت اومد جلوم خب شمام مث من امشب دلش در بیار😍
roksan_roksana عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3082 😂😂😂 والله اون اومده جلو من پیس پیس عطر میزنه ک بره سرکاربعد من عذاب وجدان داشته باشم؟اتفاقا الان دارم مبسوزم که یکم بیشتر باید از خجالتش در میومدمالبته از درون داره منفجر میشه میدونم اخلاقشوجلو من خودشو زده ب بیخیالی
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 ی شام خوب یکمم خودتو لوس کن میتونی ی اس ام اس عذرخواهی قشنگ هم بنویسی گاهی وقتا معذرت خواهی بزرگترین ... آره واقعا ممنونم🌹
۱۳۸۱۱۳۷۱ عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 4001 والله اون اومده جلو من پیس پیس عطر میزنه ک بره سرکار بعد من عذاب وجدان داشته باشم؟ اتفاقا الان دار ... وا بخاطر عطر دعوا کردین الان سره کار؟ حق داری منم بعدم میاد؟
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 منم الان دهن شوهرمو سرویس کردم حسابی دعوا کردیم و هیچ عذاب وجدانی ندارم در کمال ارامش دارم چت میکنم ... طفلی🙁
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 خب شمام مث من امشب دلش در بیار😍 آره دیگه چاره نداریم🤣🤣 تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
kalisiii عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 255 بذار چ سایزیه؟ سعی میکنم بزارم نمیشهفری سایز(۳۶تا۴۲)یه ست مشکلی دورس خیلی قشنگه۲۴۰ تومن خریدم ۲۰۰ تومن میفروشم..جای تخفیفم داره 💍👫
مریم۱۳۷۸ عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 626 خیلی بده اینجوری باشی😕 آرهمن اصلا اینجوری نبودم هی دارم رو خودم کار میکنم اخلاقم مثله قبل بشه باز نمیتونم.😔شوهرم میگه برعکسیم من شوهر کردم🤐😅
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20397 والله اون اومده جلو من پیس پیس عطر میزنه ک بره سرکار بعد من عذاب وجدان داشته باشم؟ اتفاقا الان دار ... خب عطر مگه کار بدیه😐 خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
roksan_roksana عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3082 وا بخاطر عطر دعوا کردین الان سره کار؟ حق داری منم بعدم میاد؟ نه به خاطر عطر ک نبودهبه خاطر تایم کاریش و ساعت کاریش دعوا کردیم شوهرم خلبان هستساعت ۷.۳۰ پرواز دارهگفتم الان داره اماده میشه بره سرکار و رلکس داره عطر میزنهمن عذاب وجدان داشته باشم چرا
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 آره من اصلا اینجوری نبودم هی دارم رو خودم کار میکنم اخلاقم مثله قبل بشه باز نمیتونم.😔 شوهرم میگه ... آره میفهمم چی میگی... منم خیلی بداخلاقم ب نسبت شوهرم😕