2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان من چه آسیبی به شما زدم یا چه توهینی کردم که اینجوری بامن صحبت میکنی شما که بلدی تشخیصتو ...

منم به شما توهینی  نکردم ولی خوبه وقتی اط چیزی اطلاع نداریم تصورات خودمون رو به بقیه انتقال ندیم

اوتیسم یه طیف اختلال شناختی و رفتاری هست که حداقل زمان تشخیصش ۲ سالگی هست و مجموعه علائمی داره مثل عدم برقراری ارتباط با دیگران . عدم ارتباط چشمی .بی توجهی به صدا زدن اسمش .علاقه به حرکات متوالی خصوصا چرخیدن.عدم تکلم.گریه های بی پایان.ترس از صدا و آب و افراد و ...

اینا رو چطوری تو جنینی میخوان تشخیص بدن ؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
اخه خواهر زادم وقتی به دنیا اومد تیروئید داشت پزشک گفت اوتیسمه بچه. ولی خداروشکر الان کاملا سالمه

اون احتمالا گفته کرتینیسم که به اشتباه خواهرتون یا هرکی همراه بچه بوده فکر کرده گفتن اوتیسم

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
منم به شما توهینی  نکردم ولی خوبه وقتی اط چیزی اطلاع نداریم تصورات خودمون رو به بقیه انتقال ندی ...

عزیزم طرز صحبتتون درست نبود ولی منم چیز خاصی نگفتم که بخاد به کسی اسیب بزنه اگه بجای با کنایه حرف زدن وتیکه انداختن میگفتین که اینطور نیست خیلی قشنگ تر بود 

ولی به هرحال مرسی گلم که منو اگاه کردی 🌺

عزیزم طرز صحبتتون درست نبود ولی منم چیز خاصی نگفتم که بخاد به کسی اسیب بزنه اگه بجای با کنایه حرف زد ...

خواهش میکنم.

منم قصدم ناراحتی شما نبود.ببخشید