2777
2789
عنوان

وکیل اینجا هست؟

88 بازدید | 11 پست

سلام ، من دو پرونده ضرب و شتم شوهرم رو دارم ثابت میکنم ، اگه ثابت بشه ، دادگاه به من طلا ق عسر وحرجی میده؟ یا اینکه دلایل بیشتری باید داشته باشم؟

با عشقم ازدواج میکنم ، عشقم : پولدار😎 ، مهربون🤗 ، باوفا⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ، دوست داشتنی🥰 ، با ادب🙂عاشق هم میشیم💓💖 و به پای هم پیر میشیم🧓👵❤️⁩⁦❤️⁩

دو تا برا دادگاه کم نیست؟

با عشقم ازدواج میکنم ، عشقم : پولدار😎 ، مهربون🤗 ، باوفا⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ، دوست داشتنی🥰 ، با ادب🙂عاشق هم میشیم💓💖 و به پای هم پیر میشیم🧓👵❤️⁩⁦❤️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو تا برا دادگاه کم نیست؟

نه عزیزم، برای خواهر من ۲۰ میلیون دیه بریدن،قاضی وقتی دید شوهرش خیلی دروغگو کلا ازش خوشش نیومد  ،تمکین طرف رد کرد زد صلاحیت زیر یک سقف ندارن، 

[QUOTE=168650854]نه عزیزم، برای خواهر من ۲۰ میلیون دیه بریدن،قاضی وقتی دید شوهرش خیلی دروغگو کلا ازش خوشش نیومد   ...[/QUOT

در چه حد کتک زده بود که بیست میلیون بریدن براش؟ من که کبودی و شکستگی داشتم ولی فکر نکنم زیاد بشه

نه عزیزم، برای خواهر من ۲۰ میلیون دیه بریدن،قاضی وقتی دید شوهرش خیلی دروغگو کلا ازش خوشش نیومد   ...

صلاحیت زیر یه سقف ندارن یعنی طلاق؟ کتک کاری اش در چه حد بوده که شده بیست میلیون دیه

صلاحیت زیر یه سقف ندارن یعنی طلاق؟ کتک کاری اش در چه حد بوده که شده بیست میلیون دیه

وقتی زیر یک سقف صلاحیت زندگی ندارن یعنی مشکل اساسی وجود داره، و خودش یکی از عوامل طلاق محسوب میشه

در حد کبودی

نه بابا بیشتر بوده حتما ، میشه ازش بپرسی لطفا

نه بابا بیشتر بوده حتما ، میشه ازش بپرسی لطفا

۴ درصد دیه بریدن، یه مقدارم چیزاهی دیگه از لحاظ قانونی بهش اضافه شد ،مثل اینکه چون عمدی بوده و چند تا اصطلاح شرعی شد ۲۰ تومن

۴ درصد دیه بریدن، یه مقدارم چیزاهی دیگه از لحاظ قانونی بهش اضافه شد ،مثل اینکه چون عمدی بوده و چند ت ...

ممنون ، آخه من  نیم درصد دیه و دو تا دو دهم درصد دیه ، با اینکه شکستگی هم داشتم ولی خیلی براش نبریدن