2777
2789
عنوان

لنگیدن پای کودک

2355 بازدید | 8 پست

سلام پسر من ۲ سال و ۷ ماهشه از صبح که بیدار شده پای چپش میلنگه درد نداره ولی نمیتونه درست راه بره انگار زیر پاش خالی میشه خیلی خیلی نگرانم.تو این شرایط دکتر رفتن هم خطرناکه 

کسی بوده این شرایط رو تجربه کرده باشه بفهمم مشکلش چیه😔

دختر من یک سال و نیمش که بود یه روز از خواب بیدار شد گریه میکرد و میگفت پام درد میکنه بردم دکتر گفت با حوله داغ ببندش و دارو داد بهش.فعلا حوله داغش کن اگه بهتر نشد ببر دکتر

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

شاید پاش ضربه دیده به هر حال ببرش دکتر، والا من خرداد امسال دخترم رو به خاطر پاش بردم دکتر و عکس هم گرفتیم، با اینکه از اول کرونا تا به اون روز پام رو از در واحدمون بیرون هم نذاشته بودم. گاهی لازمه عزیزم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جالب انگارواس خیلیا پیش اومده تو این سن خاهرزاده منم اینجوری شده نمیتونس راه بره از مجبوری چار دستو پا میرف بچه بازم ی پاشو میکشید چقد ارتوپد بردیمش هی میگفتن هیچیش نیس بعد چند روز خودش خود ب خود خوب شد البته دسمال گرم میکردیم میزاشتیم واسش

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
شاید پاش ضربه دیده به هر حال ببرش دکتر، والا من خرداد امسال دخترم رو به خاطر پاش بردم دکتر و عکس هم ...

خیلی بپر بپر میکنه دیروزم محکم از چهار پایه پرید ولی اگه از اون باشه خب الان باید درد داشت

خیلی بپر بپر میکنه دیروزم محکم از چهار پایه پرید ولی اگه از اون باشه خب الان باید درد داشت

دختر منم از رو مبل پریده بود اون لحظه گریه کرد و تمام ولی فرداش حس کردم کمی ورم داره، البته نِمی لنگید یا درد نداشت ولی من لازم دونستم پیگیری کنم. البته مسئله خاصی نبود و ورمش هم فرداش خوب شد. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.