2777
2789

مگه پوکی استخوان میاره.من سزارین نکردم ولی یک جراحی سخت داشتم دکترم بهم پمپ درد سزارین وصل کرد خیل خوب بود

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نگرفتم . یه ادای اضافه هست برای این که پول بیشتری بگیرن . وگرنه خودشون سر ساعت میان مورفین میزنن دردش قابل تحمله . بالاخره بدون هیچی که نمیشه شکم جراحی شده ولی اینجور نیست که ناله و فریاد کنی . البته استانه درد ادما فرق داره خیلیا با یکم درد هم جیغشون بلند میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مگه پوکی استخوان میاره.من سزارین نکردم ولی یک جراحی سخت داشتم دکترم بهم پمپ درد سزارین وصل کرد خیل خ ...

بعضی داروهای قوی  میاره... پمپ درد واس جراحی هست .نه فقط سزارین...

یعنی چی؟ی سری داروی روتین داره ک براساس نظر متخصص بیهوشی تو پمپ میریزن تا زمانی ک بستری هستین میتونی ...

خودم میدونم یسری داروی روتین هست. خاستم کسیکه تخصص داره ج بده چ دارویی بهتره

بعضی داروهای قوی  میاره... پمپ درد واس جراحی هست .نه فقط سزارین...

اا فکر کردم برای سزارینه فقط.ولی یک صبح تا عصر بهم وصل بود خیلی خوب خدایی 

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
خودم میدونم یسری داروی روتین هست. خاستم کسیکه تخصص داره ج بده چ دارویی بهتره

الان من بیمارستان پمپ درد درست میکنم و لیست دارو ها رو میدونم چ کمکی میکنه بهتون؟ پزشک بیهوشی با نظر خودش داروها رو میریزه و هر پزشکی هم ی جور ک خودش فک کنه بهتره درست میکنه و با نظر کسی هم نمیاد ی دارویی رو کم تر کنه یکی دیگه رو بیشتر. اگر از نظر عوارض میگین یا این ک مقدار بی دردیش ک حرف دیگست