2777
2789
عنوان

کیا بزرگتر از شوهرشون هستن؟!؟!؟؟!

371 بازدید | 40 پست

به نظرتون مشکل هست یا نیست؟؟

بعد ازدواج مشکل نشد براتون ؟؟

اطرافیان میدونن قضاوت میکنن؟؟

چی میگن ؟؟ واکنش هاشون چطوره

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕

۱سال ونیم اختلاف زیاده؟؟

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕

بنطر من اشتباهه چون زن زودتر شکسته میشه مخصوصا اگه زایمان هم کنه 

و هیکلش به هم بریزه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زیاد نیس اونقدر نیس ک به چشم بیاد اما من خودم شخصه دوس ندارم بزرگتر باشم

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴

نه اصلا تا دوسال هیچ مشکلی بنظرم نداره 

خیلیا میشناسم یکی دوسال بزرگترن و خیلیم خوشبختن شکرخدا

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

من زن داداشم دو سال از برادرم بزرگتره البته اولش داداشم مشکلی نداشت باهاش الان پشیمونه

کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂   بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰

من شوهرم 3 سال بزرگ تره هنوز بچه گونه رفتار میکنه واااای به حال اینکه کوچیک تر باشه... بخدا ادم به مردنش راضی میشه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بببین مهم عشقه اگه واقعا همدیگه رو دوست دارین و موقعیتش خوبه مبارکه... فقط تو تا نیتونی به خودت برس موهاتو همیشه تیره کن ابروهاتو پهن بردار تا بیشتر نشون ندی

تویی که داری اینو میخونی ببین چی میگم ...از تو فقط یه دونه تو دنیا هست پس حسابی مراقب خودت باش باشه؟!😘