2777
2789
عنوان

خیلی زشته

160 بازدید | 10 پست

زنگ بزنم آشنامون احوال پرسی کنم؟همون که قبلا تاپیک زدم درباره اش از پسرشون خوشم میاد.قبلا باباش چن روز یه بار زنگ میزد احوال پرسی الان یک ماهه زنگ نزده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا ازین روابط زنگ زدن و حال پرسیدن داشتین باهم؟؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

زشت که نیس ولی طرف هم خنگ نیس

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
تو پربازدیدا ببین دختره برا یه چت پاشده رفته مشهد از اهواز رفته  تو هنوز میگی زنگ زشته ی ...

😂 تازه با اون آپشن های عجیب پسره ،بیکار سربازی نرفته ...

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
😂 تازه با اون آپشن های عجیب پسره ،بیکار سربازی نرفته ...

تازه مامان پسره را بگو!!!! بجاش مامانه فول آپشن بوده!!!😂😂😂😂

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
فقط با پدرش در تماس بودم.اونم در حد احوال پرسی چن بارم اشاره کرد که پسرم شمارتو نداره منم چیزی نگفتم

وا 😐

تازه مامان پسره را بگو!!!! بجاش مامانه فول آپشن بوده!!!😂😂😂😂

اینجا که میام همش فک میکنم خودمو خانوادم چقدر عقب مونده ایم 😂 مثلا مامان من اگه بود دختره رو با دربست میفرستاد خونه خودشون داداشمم با جارو میزد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز