دریا_خانووم مدیر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70002 عنوان تم یلدایی | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 20 پست جایی رو میشناسید تم یلدایی بفروشه؟؟پیجی دارید آیا؟؟؟برا یلدا چیکارا کردید ؟؟من فقط لباس خریدم چند روز دیگه هم موهامو رنگ میکنم اگه شوهرم خوب شد باهم میریم آجیل و خوراکی میخریم اگه خوب نشد تنها میرمشما برنامتون چیه یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈 1399/09/25 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریا_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70002 خوش باشین همیشه انشااله همچنین عزیزم❤️🌸 یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
سیمین11 عضویت: 1395/07/26 تعداد پست: 9329 اقا تو روخدا امسال یلدا رو بزارین کنار ببین چه وضعیتیه واقعا دارین با جونتون تاب با ی میکنین واقعا ... اخه تا کی در خانه بمانیمپوسیدیم بابا اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 27061 در خانه ایم دیگه یعنی کلا بیخیال یلدا شیم؟؟ اگر منظورت به خونه خودته و با همسرت و بچت هیچیولی اگر مهمون دارینو ریختو پاچ بالا ۶ نفر نکیبن واقعا حقهالناسه برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
دریا_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70002 اگر منظورت به خونه خودته و با همسرت و بچت هیچی ولی اگر مهمون دارینو ریختو پاچ بالا ۶ نفر نکیبن واقع ... نه ما هرسال خودم و شوهرمیم هر سال تنهاییم یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 27061 اخه تا کی در خانه بمانیم پوسیدیم بابا مگه من نپوسیدممنی که سرمو میزدی تهمو میزدی شمال بودم به خاطره کاره داداشمیکککک ساله نرفتم شمالمنی که حتی ی جورابمو از تهران میخریدم یک ساله نرفتم تهرانهمه همینطورین ی مشت حیوان و ادمنما بلند میشن میرن مسافرت و عشقو حال برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 27061 نه ما هرسال خودم و شوهرمیم هر سال تنهاییم خب اگر اینه نه خوش باشینما خودمون پارسال خونه خواهرم بودیم با یکی از برادرشوهراشولی امسال حتی خونه خواهرمم نمیریم برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی