2821
2789
عنوان

کرم ضد چروک

153 بازدید | 13 پست

بچها من ۲۱ سالمه اما از الان داره خطوط ریز روی پیشونیم میفته چه کرمی بزنم ک خوب باشه لطفا یچیزی ک واقعا جواب بده معرفی کنید 

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

باید کزم زیر چشم شروع کنی ولی مخصوص زیر چهل سال از ۲۵ سالگی به بعد هم میتونی بوتاکس کنی فعلا پیشونیتو فقط نزطوب کننده بزن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من خودم یه مشاور پوست و مو دارم که برام روتین پوستی داده و خیلیییی پوستم بهتر شدع میخوای شمارشون رو بهت بدم هم مشاور رایگان میده هم با توجه به جنس و مشکل پوستت بهت محصول با کیفیت و قیمت مناسب پیشنهاد میکنه من برا مادرم پک لیفتش و پودر کلاژن الن بیوتیش رو خریدم و تاثیرگذار بود  

🩸✌🏻 هرگاه دردی واحد بر همه تان سایه انداخت ، بدانید زمان تجلی✨️ نزدیک است . "عطار"

از چه نظر بد بود؟

لیفتینگ برای سفت شدن پوست ا۱لا انگار نه انگار وقتی استفاده کردم هیچ تاثیری رو پوستم نداشت الان محصولات سینره استفاده میکنم خیلی راضی ام کلا محصولات اینترنتی خوب نیستن فقط از داروخونه 

خداااااایا دوست دارم
2824
2823
2791
2779
2792