2777
2789
عنوان

کرم ضد چروک

153 بازدید | 13 پست

بچها من ۲۱ سالمه اما از الان داره خطوط ریز روی پیشونیم میفته چه کرمی بزنم ک خوب باشه لطفا یچیزی ک واقعا جواب بده معرفی کنید 

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

باید کزم زیر چشم شروع کنی ولی مخصوص زیر چهل سال از ۲۵ سالگی به بعد هم میتونی بوتاکس کنی فعلا پیشونیتو فقط نزطوب کننده بزن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من خودم یه مشاور پوست و مو دارم که برام روتین پوستی داده و خیلیییی پوستم بهتر شدع میخوای شمارشون رو بهت بدم هم مشاور رایگان میده هم با توجه به جنس و مشکل پوستت بهت محصول با کیفیت و قیمت مناسب پیشنهاد میکنه من برا مادرم پک لیفتش و پودر کلاژن الن بیوتیش رو خریدم و تاثیرگذار بود  

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

از چه نظر بد بود؟

لیفتینگ برای سفت شدن پوست ا۱لا انگار نه انگار وقتی استفاده کردم هیچ تاثیری رو پوستم نداشت الان محصولات سینره استفاده میکنم خیلی راضی ام کلا محصولات اینترنتی خوب نیستن فقط از داروخونه 

خداااااایا دوست دارم